JUL UTE & SKA DU PÅ JULFEST?

 

 

Hej fredag som känns extra bra då jag är ledig nu:)

Ni som känner mig här i bloggen vet att jag älskar julen och går ganska så all in med fix och annat!
Att julfixa ute är minst lika kul som inne och många gånger lättare. Det mesta fina kan du ju plocka i skogen.
Jag visar lite bilder i dag från mina juliga balkonger, en på framsidan och en på baksidan mot den fina parken och ån. Jag återanvänder mycket och jag har saker kvar sen många år tillbaka som man kan förändra med små medel, krukor etc.

 

Plocka mossa, sätt lite fina enar, lägg till lite fina rödlökar eller röda juliga äpplen, plocka små grantoppar och tallkvistar, plocka stora fina kottar om du ser nedfallna stora granar som du lätt kan plocka de fina toppkottarna ifrån. Stora glasflaskor eller burkar är jättefint ute och gärna med levande ljus i. Köp ett par gamla skridskor på loppis och lägg ute, sätt ut lyktor såklart och det har nog varenda en i vårt avlånga land på sin trappa eller altan 🙂
Piffa med kuddar, dynor och fällar om du har som jag under tak!
Tycker inte man ska plocka in allt bara för det är höst och vinter…vinterfixa din balkong istället och gör den till ett ”uterum” där du kan lägga ut filtar och bjuda gästerna på glögg ute innan middagen 😉
Häng upp glittrande ljusslingor och bind stora kransar, det är lättare än du tror! 🙂

På balkongen mot ån blir det såååå mysigt med belysningen och lite juligt i krukorna!
Lyser så fint dygnet runt piggar upp.

Här är exempel på hur man kan återanvända! Lyktan har hängt med länge men jag gillar den och den svarta urnan är ett billigt loppisfynd som jag målat svart. Såg inte klok ut när jag köpte den för kanske 30 spänn, men ser dyr och fin ut nu 😉

Sötast i världen såklart min lille vite <3

 

 

Två st julfester väntar i december och det ska bli så kul! Lite funderingar kring klänning finns såklart och det som är ännu svårare ibland, stövel eller sko? 🙂

Jag letar en stövel med klack och DEN HÄR svarta skinnstöveln är ganska stilren och snygg! Det enda jag kunde önskat mer är någon cm högre skafthöjd.

Bianca Ingrosso har ju en kollektion nu hos Gina Tricot och det finns mycket fint i den.

En fin lite mer klädd dress som kan passa överallt tycker jag DEN HÄR är. Snygg och enkel.

Vill du välja lite enklare stil som till ex ett glöggmingel eller julfika så är DEN HÄR shirt dress superfin!

Snyggt att piffa upp med DE HÄR snygga öronhängena till! Detta blev jag sugen på att shoppa själv 🙂

Så söta och lite mer diskreta men julfina öronhängen HÄR!

Snygg jumpsuit och lite mer party för den som känner för det finns HÄR!

Vill du bli julpartyts partyprinsessa så väljer du nog DEN HÄR. 🙂

Känner du för topp och byxa så finns det flera snygga toppar HÄR att välja. Finns för alla smaker.

Jag föll mest för DEN HÄR lilla partybrallan! Så fin!

 

 

Mys vidare nu och hörrni…det är ju fredag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”JUL UTE & SKA DU PÅ JULFEST?

  1. Du har radat upp många bra idéer! 🙂 Och det blev verkligen jättefint! Jag håller helt med att man borde vintersmycka det ”uterum” man har; om det är balkong eller altan eller vad man nu har. Mitt problem har dock varit att även när vi hade balkong (och den hade tak över sig) snöade det alltid in, så det var begränsat vad man kunde ha där ute. Nu har vi altan utan tak, så nu är det i stort sett bara ljusslinga och tåliga växter i tåliga krukor man kan ha. Men fina krukor, mattor och annat fint piff, har tyvärr fått stryka på foten. Trämöbler vill man helst oxå plocka in eller täcka över, när det kommer snö på. Och då är det tyvärr inte så stor mysfaktor kvar. ;P Men jag får njuta av att titta på din här på bild! 🙂

    1. Tack☺️ Ja det finns ju mycket mysigt man kan göra men jag förstår absolut om man inte har tak, då blir det hopplöst nästan. Fint ändå med ljusslingor och växter. Batteriljusen som kommit stort är ju helandet också😄
      Trevlig helg🤗🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *