SNÖBLOMMA & GROSS BY RYDÉNS

 

 

God morgon mitt i veckan!

I går hade jag en skön ledig dag och hann med lite av varje. Skönt att börja adventsförbereda lite 😉
Tvättmaskinen gick varm då jag tvättade sängkappor och allt i sängen, medan madrassen fick lufta sig på balkongen.
Diskmaskinen gick också varm då jag brukar, minst 2 ggr om året diska ALLT i mitt stora svarta skåp som är fyllt med porslin. Mest jättefina loppisfynd ( mycket blåvitt porslin), vin och bubbelglas och mitt kära Mateusporslin.

 

Jag torkade apelsinskivor i ugnen ( det kan man göra på 50-100 gr i ca 4 timmar. Skär tunnare skivor och torka på galler ) också och tänkte att jag skulle pyssla ihop en julig girlang med dem 😉
Avslutade den sena kvällen med att baka två mjuka pepparkakor. En till mig och en tänkte jag ge mamma.
Det doftar ju SÅ juligt med de i ugnen!

 

Under hösten har det flyttat in en ny lampa och två nya adventsstjärnor hos mig 😉
SÅ snygga allihop!
En ny lampa ( se bilder längre ner) i mitt arbetsrum har varit behövligt väääldigt länge, men det var först i höstas jag bestämde mig för vad jag ville ha och nu har den äntligen kommit upp. Bilderna är inte riktigt rättvisa till hur fin den är men den heter Gross plafond By Rydéns och om du med vill köpa den så finns den bl a HÄR i färgen amber som jag har.

Den finns även HÄR i färgen rökgrå.

Den underbart fina adventsstjärnan Snöblomma från Watt & Veke ville jag köpa redan förra året men då var den helt slut ÖVERALLT! I år finns den i lite fler shopar och även hos Hessels Colorama i vår lilla stad 😉
Måste vara finaste adventsstjärnan på tider! Snart ska mina två få komma upp i vardagsrummet, jag längtar efter adventsmyset. Jag har valt storleken 68 cm, vi har ju ganska stora fönster här som går nästan ända ner till golvet.

HÄR hittar du Snöblomma i 68 cm!

HÄR finns den i 44 cm!

 

Lite nytt från mig och tror du det blir snyggt så här? 🙂

Fånga den här onsdagen nu och gör något bra av den;)
Jag ska på en hälsokontroll i dag och sen till ett företag som jag ska sköta viss marknadsföring åt.

 

<3

 

 

4 reaktioner på ”SNÖBLOMMA & GROSS BY RYDÉNS

    1. Stort tack snälla du!🤗
      Blir jätteglad att höra att du gillar det!😍 Ja stjärnorna är så snygga och lampan likaså. De var välbehövligt alla då mina andra stjärnor var gamla och lampan hade hängt med länge. Roligt att förnya lite😊

      Ha en fin torsdag nu🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *