EN OUTFIT I FRÅN ZARA

 

Alltså hörrni mörkret…?
Vissa dagar blir det ju inte ljust alls och nu läääängtar jag verkligen efter adventsbelysning hemma och överallt i husen! Jag är alltid tidig att sätta upp det för den tiden går så fort och sen kommer ju om möjligt ännu tröööökigare januari… (ursäkta negativitet men januari och februari är ju inga kul månader, eller hur?)

Tidigare i höstas köpte jag så snygga fuskskinnbrallor från Zara både i svart och i en snygg beige ton. Superbra pris på dem och sitter som en smäck i snygg modell med lite utsvängt ben.

Tröjan jag valde till är superfiiiiiin i så snygg beige med små rosetter i svarta små stenar. Älskar kombon svart/beige och gärna då med beige upptill, för jag är inte ”så svart av mig”
Jag älskar stickade tröjor!

I dag var det alldeles för mörkt att visa upp detta på, men snart ska jag fota mig med lite olika outfots om ni vill se 🙂

Några små tips till er i höstmörkret.

 

Gryniga bilder som det blir när det aldrig blir ljust, men det enklaste tips som finns att pigga upp vilken möbel, rum eller detalj som helst är ju att bara som jag har gjort här, lägga ut en ljusslinga för att skapa myset.

 

Köpte det här snygga skärpet också som man knäpper bak. Jättefint att sätta i midjan på en ex stickad klänning eller till skinnbrallorna. HÄR finns det.

 

HÄRIFRÅN har jag beställt sminkborstar tidigare och jag måste säga att de är toppenbra!
Det är exklusivt utvalt sortiment av veganska sminkborstar.

Du hittar också fina sminkborstset HÄR som kan vara en fin julklapp 🙂

Ha en toppenfin måndagskväll nu och mys lite extra och pigga upp er!

 

Adelakram

7 reaktioner på ”EN OUTFIT I FRÅN ZARA

 1. Jag är helt med dig ang. mörker och tråkiga vintermånader. Kunde jag slippa jan-feb-mars, skulle jag känna att det funkade. För efter jul, behöver jag ha vår igen! Men tyvärr har vi ju en vääääldigt lång säsong som är kall och en jämförelsevis väldigt kort säsong som är varm i det här landet.
  Fixade i alla fall upp det sista med ljusslingorna ute i morse. Skulle behöva en förgrening bara, så vi kan ha båda tända samtidigt och få plats med timer till dem. 😉 Vill inte ha dem tända nattetid och dagtid. Morgon och kväll räcker gott. 🙂
  Kram på dig!

  1. Ja exakt så känner jag med! Kan inte hitta meningen riktigt med januari förutom att min äldsta son fyller år❣️ och februari känns ganska hopplös också.
   Våren är något helt annat sen!🥰
   Ska också sätta upp ljusslinga på balkongen snart! Det blir så mysigt😊
   Lycka till med ditt🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *