FUNDERINGAR & INREDNING

 

 

God morgon!

 

Ja statusen här då?

 

Ja ibland försvinner jag några dagar här, men då finns jag ofta på instagram för er som vill se eller höra något från mig:)
Livet rusar på och just i dessa dagar har det inneburit mycket funderande då saker och information dykt upp och med delar som tillhörde mitt ”förra liv”. Saker att fundera på, frågetecken som rätats ut, bekräftelse på att mycket jag redan då trodde mig veta, det stämde otroligt bra.
Ja livet ni vet…så det kan vända sig ibland.
För min del har det inneburit att jag vet att jag fortsättningsvis kan verkligen lita på min egna magkänsla och intuition! Så skönt.

 

Så är jag också inne i en period med mycket fotograferingar och uppdateringar av de hemsidor jag sköter.
Jag får ofta frågan vad jag egentligen gör? 🙂
( Ja det kan man undra…;))
Jag jobbar alltså heltid ( natt, dvs ca 83% och det blir heltid på natten) inom Psykiatrin. Mer tänker jag inte gå in på det för det går inte med tanke på tystnadsplikt osv. Där har jag mitt ordinarie jobb och sen vikkar jag emellanåt på en resursskola för barn med särskilda behov. Intressant och varierande. Har alltid varit intresserad av psykologi och hur människan fungerar. Har en utbildning inom detta och många år i vården innan detta.

Jag har även en 3 årig utbildning i marknadsföring och försäljning inom företag. Det jobbade jag med i flera år tidigare och nu jobbar jag med det till viss del på egen hand hemifrån. Jag gör och har gjort vissa företags hemsidor och webshopar och flera av dem underhåller jag än regelbundet med foton, texter och andra uppdateringar.
Ser till att de fungerar helt enkelt. Mycket jobb kan jag lova men väldigt roligt ( om inte allt hopar sig på samma gång;)). Jag gör också annat marknadsföringsmaterial som ex broschyrer, rollups, flyers m m .
Jag fotograferar också ex bröllop, porträtt, dop, produktfotograferingar.
Ja…min tid är inte svår att täcka som ni kanske förstår och därav lite små uppehåll här på några dagar ibland.

 

 

Idag blir det lite bilder hemifrån mig och nej…det stämmer nog som ni ser att det har inte skett många förändringar. Det beror på att jag har prioriterat andra saker och jag blir ofta själv väldigt förvånad hur många bloggerskor/influencers/instagrammare byter ut sina hem.
Ut åker relativt nya kök, badrum, soffor, sängar och det mesta 🙂
För det första är jag faktiskt rätt och slätt nyfiken på hur det går till ekonomiskt? Sen undrar jag också…blir man aldrig nöjd med det man har?

Jag ÄLSKAR inredning och har gjort så länge jag kan minnas men det betyder ju inte att jag har varken råd eller lust att byta ut allt hela tiden. Är ni med? 😉

Jag älskar att tipsa er om saker, titta själv, kolla in det som kommer nytt, köpa en ny kudde då och då, piffa lite, kanske köpa någon ny fin ljusstake eller liknande, men därifrån till att nästan byta ut allt man har?

MY GOD om folk visste att min soffa är 15 år gammal men städad, tvättad och pedantskött så den är så fräsch än, mitt matbord är ommålat flera ggr och 16 år gammalt ;), flera av mina möbler är från auktion eller loppade saker som jag fixat i ordning osv, osv….

 

Näää då är jag ingen riktig influencer! 😀

 

Skulle vara intressant och kul och höra vad ni tycker om detta att byta ut hela sitt hem ständigt?

 

 

 

Jag har nog i alla fall stans finaste utsikt med vattnet precis nedanför mina vardagsrumsfönster och balkong…;) Solen glittrar i vattnet och ser ni spindelnätet? Hmmm….ja DE skulle gärna få flytta för mig, för vi är invaderade av spindlar här ;(

 

 

 

Till sist några sköna tips, men om ni vill shoppa, det bestämmer ni själva 🙂

Toppesnygga MK väskor hittar ni HÄR!

 

Jotex kör fina kampanjer nu med bla 40% för nya kunder på den dyraste varan du köper!

 

HÄR hittar du min sittpuff i vardagsrummet på ett fint Reapris!

 

Tycker DEN HÄR sittbänken är så snygg med rotting som kommer stort nu!

 

En snygg sammetsfåtölj kanske? Ja tack! Finns HÄR!

 

Ha en mysig fredag nu tjejer 😉

 

8 reaktioner på ”FUNDERINGAR & INREDNING

 1. Ja du det du beskriver är helt galet. Tyvärr stämmer väl det antagligen in på många i vårt digitaliserade samhälle av idag, där man har behov av att visa upp sina ”perfekta” liv, där ytan blivit viktigare än innehållet. Det rimmar också illa när alla säger sig tänka på miljön och ändå lever i att ständigt förnya. Jag håller med dig, att piffa upp till hösten med någon murrigare kudde eller detalj får räcka här, jag växlar gärna lite mellan årstiderna, annars har det mesta många år på nacken. Vardagsrumsbordet målas ständigt om för att fräschas upp. Här hos oss finns allt arvegods, Ikeamöbler och några dyrabarare möbler med en stomme som gör hemmet levande. Det värsta jag vet är stylade hem där allt är perfekt med den obligatoriska pläden slängd över soffkanten eller sängen, sådär tillgjort och i sovrummet gärna ett par högklackade skor. 🙈 Vem vill bo i en möbelmagasinskatalog? Ett hem kan vara vackert och livfullt, städat och snyggt även om man inte byter ut allt ständigt. Jag verkar tillhöra samma generation som dig och håller fullständigt med. På loppisar kan man göra riktiga fynd och har man bara fantasi och är lite händig kan man förvandla det mesta till riktiga juveler. Kul att du tog upp detta ämne och intressant att se vilka reaktioner du får. Stor kram Marika

  1. Tack för din kommentar och jag håller helt med dig!☺️ Så mycket roligare med lite personlighet i möbler och möblerandet och just med inslag av något gammalt finns känslan kvar av tidigare historia😊
   Ja jag hoppas på fler reaktioner!

   Trevlig helg och kram 🌾🌾

 2. Hej. Håller fullständigt med dig. Och jag undrar också hur man ekonomiskt kan hålla på att köpa nytt och byta ut fullt fungerande saker. Vågar knappt tala om att vår soffgrupp är 40 år🤣Den köpte gubben och jag när vi flyttade ihop. Men den är också pedant skött hela tiden. Blytung men så himla skön att sitta i. Såna soffor görs inte längre tror jag. Resten av vårt hem är loppis och ärvt. Det passar vårt gamla 110 åriga hus på landet och mej för jag älskar gamla saker😄ha det bäst🤗

 3. Nu är jag lite sen här med kommentaren. Men vill bara säga att jag håller med dig fullständigt
  Har länge funderat över detta du skriver om. Såå himla skönt med någon som tänker som en själv
  Underbar blogg i alla fall
  Kraaaam Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *