MINA BÄSTA TIPS FRÅN MITT BADRUMSSKÅP

 

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

Hallå i kvällen här inne!

 

 

Intensiva dagar är över med fest hela helgen lång i vår stad med vår stadsfest!

Jag har varit med och jobbat med den som jag brukar och vi har haft väldigt trevligt:)
Nu känns det plötsligt som höst, såklart för att det plötsligt blev kallare men det är ju september också och inget annat att vänta egentligen. Hoppas i alla fall på många soliga dagar och gäääärna brittsommar!

Ibland får både jag och många andra bloggerskor frågor om vilka produkter vi helst använder.
Jag tycker själv det är toppen att läsa hos andra och se om man kan hitta nytt i skönhetsdjungeln och även få veta lite hur produkterna fungerar osv.

Därför visar jag några av mina bästa tips som finns i mitt badrum ikväll:)

 

 

Först ut är den här paletten som är magiskt fin! Stor som ni ser och med flera paletter i så ni får mycket för pengarna! Superfint glow och du har mycket nytta av den här, dryg och så fina toner.
OFRA Cosmetics Glow Up Highlighter Palette är en palett för dig som inte kan få nog av glow. I denna palett hittar du olika nyanser av skimrande, lystriga highlights som ljusar upp ansiktet och framhäver dina drag. Applicera pudren på de högsta punkterna i ditt ansikte för att definiera och skulptera.

Med alla de olika tonerna och paletterna i så har du både highlighter, rouge och skuggor i samma förpackning!

Jag passar dessutom ofta på att shoppa det jag behöver när det finns fina rabattkoder som många butiker ofta har.
HÄR HITTAR DU OFRA GLOW UP PALETTE.

 

 

Jag får ofta frågan vad jag använder för hårprodukter. Mitt svar är REDKEN som jag tycker har fantastiska schampoo, inpackningar, balsam m m . Fräscha och mycket dryga produkter som bevarar hårets kvalité trots att du kanske färgar eller bleker.
Just för blonda hår är detta suveränt bra!

 

HÄR HITTAR DU REDKEN COLOUR EXTEND BLOND

 

 

När det kommer till ansiktsrengöring så använder jag Decléors Aroma cleanse som är en superskön rengöring som du känner dig SÅÅÅ ren med efteråt! Tvättar bort makeup så du inte har en gnutta kvar och är också galet dryg!
En liten klick rengöring löddrar lagom skönt och rengör väldigt effektivt och doftar sååå gott!

HÄR HITTAR DU DECLÉORS AROMA CLEANSE.

 

3 st finfina produkter som jag rekommenderar till er med högsta betyg!

Något helt annat men titta HÄR VILKEN SNYGG MATTA FRÅN SVANEFORS TILL KANONPRIS!

I morgon är jag ledig igen och åker till mamma och hälsar på och hjälper henne lite.

 

 

Fin kväll vänner och sov gott!

<3 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *