SÅ MYCKET FIN HÖSTINREDNING HOS HM

 

 

Hallå vänner och ett kort sådant från mig som snart ska gå och jobba efter 4,5 v ledighet!
Oj, det var länge att vara ledig, lite för länge för min smak så nästa sommar tror jag att jag vill dela upp min semester lite;)

 

Efter en mysig kväll igår i grannstaden med två gamla kollegor/vänner Kicki och Susanne och med mat som var det godaste jag har ätit på länge, så var det ett bra avslut på semestern! Jobbar bara en kväll och natt dessutom och sen är jag ledig i 3,5 dag till…;) sliter inte ut mig med andra ord.

 

HM levererar höstnyheter som bara den och collaget ovan är lite av det jag gärna hade plockat in i mitt hem till hösten! Mycket fint och som alltid prisvärt hos HM.
Faller ofta för den lite mörka grönblå tonen på hösten, men min lust brukar inte hålla i sig så länge 😉

 

Nej vänner mot jobbet nu men har ni sett DEN HÄR SNYGGA MOBILVÄSKAN?
Riktigt fin, som en liten chic väska när du går ut på kvällen som rymmer kort och mobil!

 

 

Ha en fortsatt fin torsdag 😉

Adelakram

4 reaktioner på ”SÅ MYCKET FIN HÖSTINREDNING HOS HM

  1. Jag har klickat hem både lampa, kruka (eller blev det den höga vasen tills lut???;) ) och doftljus, de där med fasad på… har en annan sån liknande lampa redan, och nu tänkte jag piffa upp mitt syrum lite 🙂
    Kram och ha det fint på jobbet!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *