EN MYSKVÄLL I SOFFAN & AUGUSTI

 

God morgon! 😉 

 

 

Efter att ha varit ute och fikat med lilla sonen i går kväll så kändes det som det var lika bra att fortsätta myset hemma i soffan med tända ljus och sista programmet av Allsång på Skansen för sommaren. Augustikänslan är påtaglig nu med mörkare kvällar, lite kyla (tyvärr) och dags för massa tända ljus igen.

Andra igenkänningstecken är att ett och annat löv redan faller, alla är tillbaka på sina jobb vilket jag tycker känns skönt, jag ser att mitt grannhus som är Orienteringsgymnasiets elevboende rustar för att ta emot nya elever nästa vecka, vi har snart vår roliga stadsfest i stan och jag är sugen på hembakad äppelpaj 🙂

 

Ett annat augustitecken kanske också är att jag kan äntligen skörda mina fina luktärtor som växer på väldigt bra och doftar uuuuunderbart! Ja även om jag gillar våren och sommaren bäst så kan ju hösten vara väldigt fin också. Jag känner mig bara lite snuvad på en ljummen sista sommarmånad med ett och annat ljummet bad, vin på balkongen med en vän, dimmiga sensommarängar och fina solnedgångar…Tycker inte det känns riktigt så och att sommaren försvinner för fort.

 

 

Min ljusstake som du kan köpa del för del med tiden hittar du bla HÄR!
Fördel med den här snygga klassikern NAGEL LJUSSTAKE STOFF är att du kan bygga den efterhand och komponera i hop den precis som du vill. Ursnygg tycker jag och jag har valt att blanda lite mellan mässing och krom.
En snyggt tidlös ljusstake och en investering som kommer att hålla i många år i ditt hem!
Finns även i mattsvart för den som gillar det.

 

Älskade luktärter! Påminner mig om barndomen på något sätt och moster Rut som alltid var så glad och som bodde vid havet i Oskarshamn och alltid hade luktärter på sommaren…;)

 

Ja hög mysfaktor utlovar jag med STOFF och jag är så galet nöjd också med mina kuddar från Classic Collection som du hittar HÄR.

De skapar hög mysfaktor i soffan också 😉

 

På tal om kommande höst och att man behöver mysiga lampor på kvällarna så tipsade jag ju om en fin lampa HÄR för något inlägg sedan som jag är så sugen på. Hittade också DEN HÄR URSNYGGA LAMPAN från Markslöjd som jag gillar enormt mycket! Skön rea på den nu:) Lampfoten är kanonfin!

Vet ni hur Campadre fungerar förresten?
Kolla in här så är ni med på principen!
Lätt att signa in sig för medlemskap HÄR och det är helt gratis och sen får du ta del av allsköns fina kampanjer 😉

 

 

”Unika erbjudanden – endast för medlemmar Campadre är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken – till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning, samt resor måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp. Nya kampanjer varje dag – först till kvarn! Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.”

 

I förrgår var jag och hälsade på min bästa vän som bor en liten bit i från Linköping.
Ni som hänger med mig på instagram ( där jag förresten heter houseofadela också, så häng med!)  såg nog det.
En barndomsvän till mig och jag öööönskar vi bodde närmre varandra. Saknar henne varje dag!
Bilden tog jag i solnedgången utanför hennes hus mot den fina veteåkern…det om något känns som en augustibild.

 Något som var helt nytt för mig var Nallebudet 🙂 
Har du hört talas om det?
Jag fick plötsligt det i min postlåda i somras av en vän som jag tyvärr inte kan träffa så ofta alls pga avståndet.
Nallebudet är en söt gest kan man kalla det med olika små gåvor tillsammans med en fin liten nalle, som du kan skicka när någon ex fyller år eller bara för att! 😉

DEN HÄR söta fick jag, Oliver med kaffechoklad.
En fin omtanke när man inte kan fika tillsammans och ses.

 

Ikväll ska jag träffa två gamla arbetskollegor till mig i vår grannstad och det blir alltid så kul med mycket prat och skratt 😉

 

Fin augustionsdag vänner!

 

2 reaktioner på ”EN MYSKVÄLL I SOFFAN & AUGUSTI

 1. Jag håller helt med dig om att sommaren försvinner väldigt fort. Om vädret är svalare, vilket det iaf har varit hos oss en stor del av månaden hittills, försvinner liksom den tid som man har chans att sitta ute eller göra andra saker som kräver lite bättre temperaturer. Eftersom den varma delen av året i Sverige är så vansinnigt kort, blir det så viktigt att den är varm. Det har verkligen varit si och så i år, tycker jag. En del dagar jättebra och man har tagit vara på det, men det har inte gått många dagar förrän det blivit svalare igen. Jag har t.ex. inte badat ute sen juli, pga. att vädret helt enkelt inte varit med på noterna. Hade ju varit kul att få passa på att utnyttja tiden till max. På det viset var förra året bra; det kändes som man verkligen fick ta vara på tiden. (Det skulle ha regnat lite på nätterna bara, så inte så mkt hade behövt brinna upp…) Det är tungt när man ska stå ut typ 10 månader till nästa korta gång…
  Kram på dig!

  1. Håller med dig, jag vill INTE att sommaren ska ta slut redan! Jag är inte färdig med den och saknar soooolen!
   Hoppas vi får en fin sensommar och kanske sol och värme i september med!

   Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *