LITE SKÅNE, INSPO FRÅN MIG & MASSA FINA MÖBELTIPS

 

 

Godmorgon vänner!

 

Kul att så många kikade in igen när jag drog i gång bloggen efter mitt oplanerade uppehåll! 🙂
TACK för att ni är här och kikar in! Ska försöka inspirera er så mycket jag kan i höst!

 

Jag har haft mysigt och supertrevligt Skånebesök som jag vinkade av igår innan de susade vidare i landet.
Det är alltid lika trevligt att träffa mina vänner där nere ifrån som jag en gång längre tillbaka lärde känna när vi bodde på deras fina hästgård utanför Ystad. Sen dess har vi setts varje sommar och vi håller kontakten däremellan också och det är SÅ roligt!

Mina balkonger ( en på varje sida lägenheten) blommar för fullt och det är så skönt att ha två ställen (plus vår trädgård som är för alla) att sitta på. Jag tror inte jag har visat er några bilder direkt här inne från framsidan, bara på Instagram då möjligtvis. Man tror lätt att ”alla” har instagram numera, men det har jag konstaterat att det är faktiskt inte så…förstår att många ff bara läser bloggar trots allt 🙂

Ni känner mig vid det här laget och vet att jag gillar blandningen av nytt och gammalt och det är så mina balkonger ser ut. Har några älskade loppisfynd som finns med och det kommer det nog alltid att göra.
Tycker mycket om det stilrena men det måste finnas lite personlighet i det också 😉

 

 

Sommarreafynd från Indiska som jag köpt nu i sommar i form av durkslag och citruspress i porslin.
Tyvärr ser jag att de är slut nu på deras sida men jag tycker Indiska har mycket somrigt och fint, särskilt i glas och porslin! Älskar de här i sommarfärgen turkost och så snygga att ha framme i köket och smidigt att pressa citron och apelsiner.

EXEMPELVIS DEN HÄR SOMRIGA FINA MUGGEN

😉

 

Nu kan man verkligen fynda med hos ELLOS!  
Rea-fynden blandas med höstnyheter och man blir sååå inspirerad och sugen på att förnya lite här och där:)
Det är spännande att kolla in höstens trender och INGEN kan ha missat att rotting i flera former är hett…

 

Här kommer några av mina favoriter:)

Supersnygg loungestol i rotting.


Å vilken snygg rottingbänk!

 

Det här är en drömstol för mig! Lisa heter den och är så snygg både i modell och färg.
Den skulle gärna få flytta in i mitt vardagsrum 😉

 

 

…och likaså den här ursnygga stolen! Nyhet hos Ellos!

 

Här kan du fynda snyggt påslakan till brakpris! 🙂

 

Superfint avlastningsbord/hylla som platsar på många ställen!

 

Vill du inte köpa ett sammetsöverkast för flera tusen så tycker jag det här överkastet är SÅÅÅ prisvärt och snyggt!

 

Det här soffbordet är en nyhet hos Ellos och grymt snyggt och likaså…

 

 

 

…det här soffbordet som är så prisvärt!

 

 

Söker du en snygg lampa så tipsar jag om den här fina!

Sist vill jag tipsa om att shoppa adventsstjärna  i tid!
Ja nu tror ni väl jag har tappat det helt som pratar om det nu, men de säljer s l u t sen 🙂
Förra årets snyggingar från Watt & Veke och Markslöjd tog slut i princip över allt…

 

HÄR hittar ni också ett jättesnyggt armband från By Jolima!

 

Ha nu en fin dag och vi hoppas på soooool och inte redan höstluft…

 

🙂
Adela

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *