DAGS ATT GÖRA SOMMARFINT PÅ BALKONGERNA & LIVET

 

 

Hallå vänner efter helgen!

 

Det blev inget bloggat från mig i helgen, tyvärr. Jag har haft min jobbhelg som är ganska mastig och sonen har flyttat så jag la fokus där. Varit lite känslomässigt låg med, för jag kan ärligt erkänna att det känns i mammahjärtat att han lämnar stan, även om det inte är jättelångt bort, men det är en omställning. Jag är så glad för deras skull att flytta ihop nu på landet i ett litet fint hus, men vi mammor är mammor…;)
Saknar honom såklart och ska bara ställa in mig på detta läget nu att han finns i en annan kommun.
Han och hans tjej bor jättefint i ett sött litet hus, precis vid en ganska stor sjö och naturen är underbar, så de får det toppen. Detta är alltså min yngsta son och inte till huset som renoveras, som jag visat er här lite tidigare. Den renoveringen gör den äldre med sin sambo.

Hur som helst så hoppas jag att får hälsa på ofta 😉

 

Jag har planerat lite för mina balkonger nu!
En stor superfin urna är ny som jag har fyndat hos Hultarps Utemöbler utanför stan här, som har massa fint!
Den är rejält stor och jag tänkte nog plantera hortensia och murgröna i den. Hoppas få tag på en till om ägaren lyckas skrapa fram en 😉 Detta var den sista för tillfället som jag kom över.
Hortensia, vit lavendel, murgröna, rosor och lite annat tillhör mina favoriter.
Jag hittade en ny snygg matta med till min balkong, men ni ska få se mer senare när det är klart.
Det är ju så kallt än så man tappade lite av detta med att starta utesäsongen, eller hur?

 

Söker du en stilren snygg vattenkanna så tipsar jag om en HÄR att vattna dina växter med 😉

 

HÄR hittar du en snygg keramikurna att ha på din altan eller balkong.

 

Andra snygga krukor för plantering hittar du ex hos Åhléns! De HÄR från HAY är ett fint alternativ.

 

Jag gillar att plantera i snygga korgar också. HÄR finns en jättesnygg på Åhléns.

 

 

Blomsterlandet hade stora fina trädgårdshortensior till bra pris! De brukar stå fint nästan hela sommaren om man sköter dem väl. Detta var bara starten av sommarblommor, jag behöver köpa in mer:)

 

 

Visst är den grymt snygg? 😉

Jag har köpt en pallkrage med som jag får ha i trädgården, så nu ska jag odla lite! 🙂
Några fröpåsar är starten, men fler kommer snart hem på posten!
Stockrosor och lite annat fint;)

 

Den gamla fina korgstolen på framsidan var min älskade Tintins plats när han levde. Nu har Alice den som samma favoritplats att sova på<3

 

 

Fyyy vad maj har varit kallt! Har fått mysa flera kvällar och unnat mig lite gott som ex hemgjorda hamburgare och en bra film, när vädret inte tillåter så mycket annat.

Dags att fylla på kylen snart på Willys och sen laga en god lasagne.
Ikväll blir det stavgång en rejäl runda och i morgon kommer min bästa vän hit och hennes dotter.
Vi ska göra ett roligt fotouppdrag!

 

 

Fin kväll!

4 reaktioner på ”DAGS ATT GÖRA SOMMARFINT PÅ BALKONGERNA & LIVET

 1. Vet precis hur det känns när barnen flyttar och det är bara att acceptera att det är så det är. Men lite jobbigt är det allt. Jättefin kruka! Nu väntar vi bara på värmen så att man kan få njuta av det man hittills har piffat till ute. Ha en fin vecka! Kramar //Tina

 2. Ja, värmen kom av sig alldeles; jättetråkigt. Det var lite bättre här igår, så då blev det barbent till jobbet igen. Man vill ju passa på att njuta och vara ute nu. Den varmare säsongen är ju så kort i det här landet, så den här tiden är så viktig. Värme, fint väder dagtid och regn varje natt skulle väl inte vara fel? 😉 🙂
  Lider med dig att sonen inte blir lika nära som förut. Men deras hus såg iaf väldans fint ut, med sjö på andra sidan vägen och allt.
  Kram på dig!

  1. I dag är det äntligen lite varmare så nu hoppas jag vi slipper kalla vindar 😉
   Tack för dina alltid fina ord! Ja det känns verkligen när barnen flyttar även om det inte är jättelångt bort, men tillräckligt för att man inte bara åker lika lätt som innan. Huset är sååå fint och läget är magiskt!
   Hoppas du har en fin dag och kan njuta i solen 😉 <3

   Kram tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *