ALLA VILL VÄL HA EN DAGCREME SOM VERKAR PÅ DJUPET?

 

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

 

Har ni hört talas om Dr Sanna Ehdin?

Jag hade hört talas om henne tidigare och blev mycket intresserad när jag upptäckte att hon hade en webshop också!
Sanna Edhin har länge jobbat med produkter som är 100 % växtbaserade produkter inom hudvård och kost. Hon är en av de främsta hälsopionjärerna och tar fram produkter från eget laboratorium med ett expertteam.
Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen.

 

Jag blev superglad när jag fick tillfälle att testa några av hennes produkter!
Jag har sen innan hennes bok Den självläkande människan och den finns HÄR i en uppdaterad version.
Jag tror mycket på att kroppen kan självläka om vi behandlar den på rätt sätt.

 

”Dr Sanna Ehdin är hälsopionjären som på riktigt startade hälsovågen i Sverige. Med boken ”Den självläkande människan” år 1999 utmanade hon den konventionella synen på hälsa och introducerade ett mer holistiskt synsätt; kost, livsstil, hälsa – allt hänger ihop. I ryggen hade hon 12 års biomedicinsk forskning och över 25 års studier i självläkning, samt en stor passion för att inspirera människor till ett gladare, hälsosammare liv. Sedan dess har Dr Sanna Ehdin skrivit 15 böcker som sålt i mer än en miljon exemplar i tio länder. Hon föreläser, bloggar och skriver artiklar om självläkning, helhetshälsa och positiva livsstilsförändringar. ”

Produkterna jag har testat är bl a DEN HÄR MYCKET SKÖNA DAGCREMEN.

 

 

En intensivt närande ansiktskräm som främjar hudens elasticitet och skyddar mot uttorkning. Perfekt för hud som behöver mycket skydd och näring, eller en extra boost på vintern. Krämen jobbar i hudens alla lager och innehåller naturligt vårdande ingredienser. Rosengeranium balanserar såväl torr som fet hud och avokadoolja främjar cellförnyelsen. Perfekt för oss med mogen hy! Superskön och fräsch och jobbar verkligen på djupet känner jag.

 

 

Valde även att testa DEN HÄR ANSIKTSMISTEN!

En återfuktande ansiktsmist med vårdande egenskaper, baserad på naturliga fuktgivare som björkvatten och olivlövsextrakt. Passar alla hudtyper och kan användas såväl under som ovanpå makeup. Dr Sannas Ansiktsmist fungerar också utmärkt som en fördelare av ansiktsoljor.
Ha misten nära till hands för att spraya över ansiktet och dekolletaget när du behöver extra fukt, till exempel framför datorn, innan du lägger på ansiktsoljan eller för att fixera makeupen. Tips för bästa resultat är att alltid ha med Ansiktsmisten i väskan och använda 2-6 ggr/dag, när huden behöver extra fukt eller för att fixera makeupen.


Suuuuperbra och den är nominerad till årets produkt på Organic Beauty Awards!

 

 

 

Jag har också testat Ängsblandning HÄR som  är utvecklat av Team Dr Sannas och är ett enkelt sätt att få i sig mer grönsaker, blanda ned i din smoothie, ett glas vatten eller växtbaserad dryck.
Ja det är inte jättegott 😉 men man kan blanda det i juice eller en frukt/bärsmoothie med 🙂
Superbra i alla fall och få i sig mer grönsaker även om man äter mycket sådant.

 

Detta är verkligen ett tips till er!

 

 

 

4 reaktioner på ”ALLA VILL VÄL HA EN DAGCREME SOM VERKAR PÅ DJUPET?

  1. Hade faktiskt aldrig hört talas om henne/det märket, men jag tror definitivt på det här med självläkning som kan triggas igång av rätt saker.

    1. Ja jag tror mycket på det och att använda ingredienser fr naturen som man även gjort sen långa tider tillbaka.
      Sanna Edhin är långt framme i sina kunskaper om hur kroppen fungerar och hur vi borde sköta den🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *