BÄSTA TRÄNINGSKLÄDERNA KOMMER FRÅN STRONGER

 

 

 

Sponsrat inlägg i samarbete med Stronger.

 

 

Använder ni mycket träningskläder?
Personligen tycker jag det är bland det skönaste man kan gå omkring i och jag gör det ofta, både hemma och när jag är ute på på både PW och vanliga prommisar med Theodor.

Något riktigt ”träningsfreak” kan jag inte utnämna mig till, men jag är väldigt bra på vardagsmotionen och den sägs ju vara den viktigaste faktiskt. Älskar långpromenader i naturen och då är det ju perfekt med hund!

 

För ett par år sedan sprang jag mycket och var i fin form, sen satte en sjukt envis hälsporre stopp för det. Kunde knappt gå normalt på 1.5 år…usch det var jobbigt. Passar mig noga nu och går i rätt skor.
Testade spinning ett tag, men vid ett pass tog jag ut mig så knäet ballade ur och det har jag sviter av än.
PW kör jag mycket i alla fall och drömmer om att kunna springa igen…borde ta mig till gymmet och den tanken bearbetar jag ff i min hjärna. 🙂 Gick där med ett tag men gillar inte att svettas med andra;), tränar hellre ute i friska luften.

 

Hur som helst så tipsar jag er om HELT SUVERÄNA träningskläder ikväll!
Jag verkligen ÄLSKAR Strongers olika set och framför allt passformen. Skönare träningskläder finns nog inte, de sitter som en smäck. Byxorna är sååå sköna på, jag har set innan med, så jag vet vad jag pratar om. Det finns väl inget värre än byxor som åker ner när du springer eller tränar? Det behöver du inte vara rädd för här. De sluter åt så skönt om magen med, som en slags ”tryck in byxa” men ändå inte hårt.

Ja jag rekommenderar verkligen dessa plagg från mitt hjärta!
Man känner sig t o m snygg i dem 😉 

 

Mitt senaste set är byxan som heter  Vietnamn och är supersnygg! Till det valde jag jackan Alpha.
Gillar jackan för den är så stilren med få detaljer och till det den roliga tightsen.

Lisa bär setet med tröjan Etna och byxan Carma! Superfint det också och så snyggt i svarta toner med grå detaljer.

 

 

Superfina Lisa! Setet sitter helt perfekt på henne med.

 

 

Fick ni inte lust att träna nu? 😉

4 reaktioner på ”BÄSTA TRÄNINGSKLÄDERNA KOMMER FRÅN STRONGER

 1. Jo, det fick jag! 🙂 Men jag har alltid lust att träna. Det är tur jag har vett att bromsa, annars skulle jag träna jämt. 🙂 Älskar Strongers kollektion men än har jag inte unnat mig något plagg. 🙂

  1. Så bra!😄 Men härligt att du alltid känner så, jag är (tyvärr) periodare på träning😅 Jag tycker du ska unna dig ett set! Sååååå sköna och snygga träningskläder!👏🏼👍🏻

   Ha en fin kväll nu🤗

 2. Jag känner precis igen ditt resonemang vad gäller att vara ute i friska luften och få sin motion. Skulle aldrig klara ett gym. ;P Älskar att promenera, men även att springa eller jogga. Jag måste också vara försiktig med fötterna pga hälsporre. Tejpade ena foten i årtal (och på den tiden promenerade jag bara och redan då i bra skor avsedda för ändamålet). Tejpar fortfarande ibland i motverkade syfte, eller när jag får lite känningar. Inlägg och skor med bra stötdämpning och svikt räcker inte ända fram, men numera känns det iaf hanterbart. Kör lite roligare skor när man inte ska gå så långa sträckor, tex vid shopping. (Men tejpar gärna då. Och kör inlägg förstås.)
  Japp, träningskläder gillar jag skarpt och har investerat i en del på senare år. Ngt jag dock har svårt för, är de där åtsittande tightsen. Vill ha mera jazzbyxemodell och det är inte ofta jag finner det på sportaffären, men något par har jag iaf hittat. 🙂
  Kram på dig och tack för en fin blogg man alltid vill återvända till! 🙂

  1. Ja jag känner igen mig i det du skriver med😃 Tejpad fot, inlägg m m var vardag länge😬 Nu funkar det med bra inlägg👍🏻
   Visst är det skönt att träna ute! Får ju en naturupplevelse samtidigt.

   Tack snälla du för feedback och jag blir superglad att du återkommer!

   Trevlig helg🤗🌼🌼
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *