STARTAT VÅREN & ETT FINT VÅRERBJUDANDE

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

 

NU har väl ändå våren kommit på riktigt? 😉 

 

Det hoppas jag i alla fall!

Det har inte varit så skönt ute i helgen som jag tycker meteorologerna lovade, men vårkänslorna är på topp i alla fall. Jag älskar ju att fixa ute och göra i ordning på balkongerna och startade lite smått i går på vid min entré och ena balkong. Tyvärr var det ganska slutsålt för dagen när jag skulle handla lite blommor, så inköp av penséer och lite annat får vänta tills det är påfyllt i butiken! Skönt i alla fall att städa undan vintern och plantera några påskliljor och sen knöt jag ihop en krans av ris och fixade dit lite fjädrar. Det stora keramikägget har bytt färg några ggr men får hänga med, då jag tycker det är så fint 🙂

 

Ni får se mer uppdateringar sen när jag har planterat mer.

 

 

Det har varit en lugn helg men veckan som kommer blir desto intensivare med jobb, tjejkväll, en eftermiddag med jobbet på Afternoon tea som jag har fixat med och nästa helg kommer ett födelsedagsparty för en i vängänget som fyller år 🙂

 

Dagens bästa tips till er kommer här!

IDEAL OF SWEDEN kör ett erbjudande HÄR t o m i morgon om du vill VÅRPIMPA DIN MOBIL!:)
Superbra för du köper ETT SKAL MEN VÄLJER TVÅ OCH FÅR DET ENA PÅ KÖPET!

Jag har redan en favorit på min mobil som du hittar HÄR men jag vill ha fler att byta med som ex det HÄR toppensnygga och även DET HÄR!

 

 

Har ni sett den HÄR superfina champagnekylaren också på kampanj HÄR?
Wow så fin i guld och nu när man vill köpa hem bubbel och sitta i solen och sippa på lite gott 🙂
Den önskar jag mig i födelsedagspresent 😉

 

Adelakram

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *