UPPKÄFTIGT LYXIG SEKELSKIFTSLÄGENHET

 

 

Bilder lånade från Alvhems mäkleri.
Inlägget innehåller också reklamlänkar.

 

 

”Uppkäftigt lyxig, totalrenoverad sekelskiftestvåa med skön hotellkänsla, stylistens eget hem inrett med fingertoppskänsla. Bostaden är belägen på översta originalplanet där ljuset flödar in. Njut av ett fullutrustat kök med stram design i svart där den generöst tilltagna köksmöbeln får utrymme och de svarta pardörrarna ramar in. Spatiösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och ljuvliga listverk. Sovrum med både bra garderobsförvaring, silkesmatta på golv och sobra färgval, en sann, svårslagen svitatmosfär råder. Badrum i elegant marmor och separat klädvårdsrum med tvättpelare.”

 

 

Så beskrivs den här urfina lägenheten i Göteborg som är en riktig pärla med sin fingertoppsfina inredning!
Som vanligt så kan jag inte låta bli att drömma mig bort och tänka hur det kunde vara att bo i storstan en tid med allt vad det innebär och tänk att få bo i en lägenhet som denna 🙂

 

 

Uppkäftigt lyxig är ju lite kul uttryckt och det stämmer väl tycker jag när man te x tittar på de svartmålade pardörrarna som ändå matchar stukaturen och sen det svarta köket. Älskar trägolven också och den mysigt inredda balkongen, men att lägenheten sen ägs och är inredd av Alvhems stylist på ett klockrent sätt gör ju den bara ännu finare!

 

 

Titta och njut! 😉 

 

 

 

Har ni sett HÄR att Odd Molly kör en superkampanj nu under 5 dagar?

Jag vet att DEN HÄR blusen är sååå fin! Har provat den 🙂

Den är så snygg med i DEN HÄR FÄRGSTÄLLNINGEN.

 

Tror jag har tipsat er om DE HÄR galet snygga champagneglasen innan någon gång, men nu finns de igen med rabatt och det är ett fynd för 6 st!

 

För att shoppa hos Campadre som har otroligt fina kampanjer med brakrea så måste man bli medlem.
Det blir du enkelt HÄR och det är helt kostnadsfritt 🙂

 

Skön torsdag nu vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *