ENKELT SÄTT ATT FÖRLÄNGA ELLER FYLLA UT DITT EGNA HÅR

 

 

 

 

 

 

Onsdag och jag har ledig fm innan jag ska på möte på jobbet och idag ska vi göra en så annorlunda sak som att åka till halkbanan och köra! 🙂 Säkert jättebra träning, det var ju ca 100 år sedan man tog körkort eller så…;)
Bra i alla fall att få öva sig i halt väglag.
Jag fick lite vårkänslor idag med och passade på att putsa mina fönster i köket! Om plusgraderna fortsätter så kör jag nog de andra i helgen med. Känns så skönt att vårstäda lite eller hur?

 

Jag vet att många drömmer om längre och tjockare hår och i dag tänkte jag tipsa er om hur du lätt förlänger ditt egna hår eller gör det tjockare med slingor hemma. Jag har själv aldrig behövt testa det för mitt hår växer fort och jag har väldigt tjockt hår, men jag tycker det är en sådan supersmart sak för alla som vill ha längre hår och kanske även tjockare. Håravfall kan ju bero på så många olika saker som ex graviditet, sjukdom, vitaminbrist i kroppen eller helt enkelt så han man tunt hår av naturen. Då är ju detta är fenomenalt sätt att hjälpa naturen på traven!

 

Det jag gillar med Poze Hair är att du lätt sätter dit hårslingorna själv med det som kanske är det lättaste sättet med klämmor, men de har även andra produkter som man använder på lite olika sätt, beroende på hur man vill förlänga håret. Håret är äkta och du kan forma och sköta håret precis som med ditt egna hår. Man bestämmer själv var gränserna går och man kan skapa lockar, volym, färgeffekter och alltså locka eller platta håret som ditt egna.

 

Det äkta håret levereras komplett med fastsydda klämmor på.

Du kan beställa håret rakt eller med vågor ex och i en mängd olika toner och färger!
Med clip & go sätter du smidigt i dina slingor i håret.

Det finns även äkta löshår med en metod som heter Tape on och den har en slags skonsam tejp som du tejpar fast med slingor i olika delar i ditt egna hår. Tejpen är dessutom utbytbar så du kan naturligtvis återanvända håret och ersätta den gamla tejpen med ny, finurligt eller hur?

Vill man inte ha sitt löshår hela tiden ”till vardags” så att säga så är det ju en väldigt kul grej att ha när det är speciella festliga tillfällen och man kanske vill göra en fin håruppsättning eller fylla ut sitt egna hår med sköna lockar!

 

Poze Hair har även vårdande produkter för ditt löshår så du kan sköta det och ta hand om det på bästa sätt som ex schampoo, balsam och inpackningar, så att det håller länge. Håret som är helt äkta kommer enbart från friskt fint hår och håller hög kvalité.

 

Deras locktång för 699:- tycker jag var en väldigt smart produkt!
Med hela fem stycken olika storlekar på tången så kan du variera dina lockar i det oändliga.
Så superbra!

 

Håll med om att man blir väldigt sugen på att testa?

 

 

Ha en riktigt fin dag nu så ses vi ikväll 🙂

Adelakram

 

 

 

 

2 reaktioner på ”ENKELT SÄTT ATT FÖRLÄNGA ELLER FYLLA UT DITT EGNA HÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *