MIN STICKADE SKÖNA KLÄNNING OCH GRYMMA TIPS PÅ KEVIN MURPHY

 

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Det känns som jag har gått runt i stickade tröjor och klänningar hela januari och februari med en kopp thé i handen eller varm choklad…;)  Rooibos apelsinthé eller varm choklad med lite vispgrädde i! Kan förgylla vilken trist februaridag som helst. Ni som vet charmen med dessa månader, kan inte ni berätta för mig vad den är?! 🙂
Nåväl vi är på väg åt rätt håll och jag får fokusera på det.

Min stickade sköna varma klänning köpte jag i höstas och den kommer härifrån. 
Jag tycker den butiken har en del mysigt stickat och man kan hitta ett och annat roligt plagg där.
Den här klänningen kan du också använda som tunika över ett par brallor eller helt enkelt en lång tröja.
Här har jag ett par strumpbyxor med lite glittertråd i och mina boots från Zara.

 

Idag vänner måste jag TIPSA ER OM EN FIN KAMPANJ också hos LYKO!
Lyko har just nu har 15% rabatt på hela Kevin Murphy’s sortiment och det är fantastiska produkter!

DU HITTAR KAMPANJEN HÄR!

Mina favoriter är det HÄR KITET nedan som återfuktar och binder in fukten i ditt hår och är GRYMT BRA!

Nästa produkt jag vill rekommendera till er är Kevin Murphy Angel wash schampoo som färgbevarar håret och bygger upp torrt och skadat hår. Detta var det första schampoot jag testade i märket för jag hade läst så fina recensioner om det och det håller vad det lovar!
HÄR hittar du det!

Kevin Murphys Retouch.Me är populära produkter som du mellan dina färgningar kan skapa magi! 🙂
För er som är mörka eller tonar er mörka har jag bara hört lovord om den här produkten!

HÄR HITTAR DU DEN!

”En root touch-up spray med en torr, satinfinish för att snabbt och diskret dölja utväxt och täcka grått hår mellan färgbehandlingarna. Förstärk, retuschera eller maskera bort grått omedelbart, närsomhelst, varsomhelst. Mikrofina pigment blandas sömlöst med den egna nyansen för att dölja utväxt utan fläckighet eller produktrester och håller ända till nästa schamponering. Med satinfinish och en fin spraydimma blir resultatet viktlöst, snabbtorkande och fullkomligt diskret.”

 

FAVORITMÄRKET CLARINS har en superkampanj här också och denna är min favoritläppglans som jag alltid köper!

 

Passa på HÄR!

HÄR är Clarins hela kampanj och jag vill påstå att ALLT är bra i deras produktserie, så detta är tillfället att shoppa deras produkter till bra pris.

 

 

 

I dag har jag jobbat på skolan på dagen och nu är det dags för kvällsjobb på mitt ordinarie jobb!

Glöm inte att klicka in er på de fina kampanjerna och botanisera bland fynden jag tipsar er om 🙂

 

Adelakram

2 reaktioner på ”MIN STICKADE SKÖNA KLÄNNING OCH GRYMMA TIPS PÅ KEVIN MURPHY

  1. Nej, tyvärr kan jag inte berätta vad charmen med det urtrista och tunga jan-feb-mars är, för jag har aldrig gillat det. ;P Inte ens som liten. Jag tror helt enkelt att det INTE FINNS något charmigt med vintern! 😉 🙂
    Körde bl.a. en Kevin Murphy-inpackning förr men de slutade göra den, så jag gick över till Living Proof och blev fast där. ;P
    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *