NU GÄLLER DET ATT BOOSTA SIG!

 

 

Hallå alla fina pinglor här inne!

Ytterligare en ledig dag för mig för jag ska jobba hela helgen sen och då måste man ladda batterierna!
Ligger efter med massa saker med pga det jag skrev igår, så nu gäller det att få upp tempot lite igen, men i en skön takt;)

Jag är noga med vad jag äter (förutom att jag älskar kakor, men äter det inte sååå ofta ;)) och vill hålla kroppen så ren som det eventuellt går. Köper bara svenskt, försöker äta mycket grönsaker och gör fruktsmoothies varje dag. Äter D-vitaminer och lite andra vitaminer och nu har jag kompletterat ytterligare med kapslar med gurkmeja och ingefära! Båda är  lika nyttiga för kroppen och gurkmejans effekt är lika stark som, eller t o m starkare än antiinflammatorisk medicin säger föreläsaren Sanna Edhin.

”Gurkmeja kan användas för att förstärka effekten andra vitaminer, berättar hon.
– Studier har visat att det förstärker effekten av vitamin E. Vitamin D3 och gurkmeja agerar synergistiskt för att förhindra Alzheimers till exempel. Det stärker makrofagernas effekt i hjärnan, vilket rensar och tar bort plack i hjärnan, säger Sanna Ehdin.
– Gurkmejan förhindrar angiogenes, vilket innebär bildning av blodkärl hos tumörer – vilket är en kritisk process för att tumörens tillväxt och metastasering.”

 

Såklart ni alla skulle vilja äta det om ni inte redan gör det?

HÄR hos Meds.se köpte jag mina produkter och just nu har de 20% på många superbra produkter!

Kokosolja är ju också SÅ BRA och NYTTIGT! Det smörjer din kropp inifrån och jag brukar köpa denna från Renée Voltaire som också har flera fina produkter hos Meds!
Gott i kaffet när man helst som jag vill dricka det svart och inte ha mjölk i 🙂 Lika gott i thé med.

 

 

Eftersom ingefära kan vara lite skarpt för magen ( jag är lite känslig ibland) och ingen kan ju säga att gurkmeja är gott, så måste det ultimata vara att ta denna sköna blandning i kapslar 🙂

 

Dagens smoothie! I dag blandade jag apelsin, banan, äpple, jordgubb, passionsfrukt, såååå gott!

Jag äter naturell yoghurt och gärna med hallon och jag älskar nötter i alla former!

 

Hett gott kaffe efter frukosten med och med en sked kokosolja i.

 

 

På vintern blir man ju såååå torr med eller hur?

HÄR finns den ultimata oljan till superpris som du kan använda både till ansiktet, håret och kroppen och jag lovar…den är SÅ BRA!
HÄR KÖPER DU DEN!

 

Jag älskar verkligen RITUALS FINA PRODUKTER och HÄR har ni dem nu med 20% rabatt på hela sortimentet! 🙂
Toppen eller hur?

 

En favorit är den HÄR!

En annan favorit du borde testa är DEN HÄR. Doftar ljuvligt!

 

 

 

Vi ses lite senare idag! 🙂

 

 

2 reaktioner på ”NU GÄLLER DET ATT BOOSTA SIG!

  1. Tusen tack för tipset med Ingefära/gurkmeja-kapslarna! Vi (jag och mannen) har av och till kört en ”kryddrink” på dessa och den smakar vedervärdigt… ;/ Men vi tyckte det gjorde gott på t.ex. leder när man åt den. Men när den är så äcklig, så drar man sig verkligen för att både koka och dricka den! ;P Ska verkligen kolla upp de där kapslarna istället! 🙂
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *