NU KÖR VI IGEN OCH VAD VAR DET SOM HÄNDE?

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

 

Hej alla mina fina House of Adela-läsare!

 

Ja efter MYCKET OM OCH MEN är jag tillbaka här i bloggen! 😉
Vad hände kan man ju undra?
Ja massor…

Först och främst så vill jag skicka en stor KRAM till er alla för att ni finns kvar ( hoppas jag) och alla ni som skrivit till mig via mail, FB och på Instagram! Vilka pärlor ni är och det kändes varmt och skönt att vara saknad.<3

 

Om ni orkar igenom texten här så berättar jag lite om omständigheterna, men sen ska vi köra på med skön vardagsglamour, fina tips, inredning, upplevelser och mycket annat som roar oss 😉

Redan i december började jag fundera på att flytta min blogg och göra om den. Funderingarna har varit många och jag hade ett tänk och ett ställe där jag ville placera den, men det har med facit i handen visat sig inte gå, tyvärr!
Om jag ändå kommer att välja att ha bloggen där så innebär det att den här försvinner och då också allt jobb jag lagt ner på den hittills och det känns väldigt tråkigt. För mig är den också som en slags dagbok tillbaka genom åren med foton och alla texter. Så i nuläget fortsätter jag här och det kanske kommer förändringar och då kommer ni att märka det men jag berättar om det också såklart!

 

I den här vevan skulle jag förnya mitt år på det webbhotell jag ligger på idag, vilket man gör en gång per år. Eftersom tankarna då redan var starka på att flytta den så gjorde jag inte det och då släckte jag medvetet ner den ett tag. Detta skulle bara ha varat ett par dagar, men sen kom nästa grej och jag blev väldigt dålig i influensan i 3 veckor. Kan tillägga att jag är nästan aldrig sjuk men nu slog den undan benen på mig.
En kämpig tid och jag är fortfarande ganska orkeslös efter den himla tråkiga influensan som har drabbat sååå många denna vinter! Förmodligen berodde det på en tuff höst jobbmässigt med mycket stress och man försöker räcka till på flera håll…Mamma bröt ju som ni minns lårbenshalsen i höstas och vi har försökt stötta upp och hjälpa henne med så gott vi har kunnat.

Nu är jag på dock på G igen och får komma igen efter hand. Boostar mig med allt tänkbart nyttigt och orkar lite längre promenader för varje dag och ska VERKLIGEN träna igen sen. Avskyr att känna mig så trött och ingen energi!

När bloggen väl var igång och jag som bäst höll på att kolla nya sätt att förnya den och hitta bra lösningar så slutade plötsligt min skärm på datorn att fungera…Väldigt tröttande då detta hände när jag precis hade köpt den ny också och då fick jag en ny, som är den här jag har nu. Det kändes ganska hopplöst att det hände igen och eftersom jag var sjuk så tog sonen den till butiken där jag köpt den och det skulle lösa sig.
Väl hemma igen så fungerade datorn EN DAG innan den kraschade igen… Ja som ni förstår då höll jag mig för skratt då. Jag fick helt enkelt lämna in den IGEN och de har fått ominstallera den och i och med det så har allt mitt sparade jobb i den försvunnit.

Hur som helst så idag har jag äntligen hämtat hem den och haft vissa problem (grrrr…) med att installera förlorade program, typsnitt m m, men nu hoppas jag att det ska rulla på smärtfritt!
Ja, det har varit lite motigt ett tag…;)

 

Bilderna idag är lite hemifrån och från någon dag när jag var hundvakt;)
Januari och februari är INTE mina favoritmånader, men jag försöker göra det bästa av dem.
Längtar enormt mycket efter våren och den kommer väl så småningom…:)

 

 

Jag är väldigt sugen på att tipsa er nu om lite vårnyheter och här kommer några som finns på min önskelista! 🙂

Den här snygga nyheten hos HM gillar jag! Snygg taklampa som skulle passa i mitt arbetsrum.
HÄR hittar du den.

Jättefint doftljus från HM finns HÄR.

 

Leo håller i sig även i vår och den här nyheten hittar du HÄR.

Superfin topp! Vårnyhet för 199:- hos HM!

Puderrosa våriga sneakers hittar du HÄR!

 

Det HÄR underbara doftljuset vill jag gärna ha 🙂

LEXINGTON kör ju en grym kampanj HÄR!

Februari närmar sig också och Alla hjärtans dag och HÄR hittar du flera finfina erbjudanden att shoppa till din hjärtevän;)

 

 DE HÄR supersnygga chinosen hos Lindex är en klar favorit! Har du sett dem?

HÄR  finns en fin kampanj som du får 20% på Lancômes mascaror och de är ju sååå BRA!

 

Lite långt inlägg idag men vi har ju en del att ta igen eller hur? 🙂

Vi ses i morgon igen och då ska jag visa er lite andra sköna tips!

 

 

Stor Adelakram!

 

 

 

9 reaktioner på ”NU KÖR VI IGEN OCH VAD VAR DET SOM HÄNDE?

 1. Hej,
  Underbart att ha dig tillbaka här, även om jag med glädje följer dig på Insta också. 🙂 Det var här jag hittade dig från början och jag gillar verkligen blandningen, känslan och stilen på det du skriver om och fotograferar! Och sen är ju dina små fyrfota familjemedlemmar bara för söta!
  Nej, du har verkligen inte haft en skojig januari och vi hoppas verkligen det vänder nu! Så skönt förresten, när man inte är ensam i att inte gilla den här årstiden speciellt mycket. Jag tycker jan, feb, mars är värst. När april kommer finns det hopp och har man tur kommer det helt plötsligt en liten ”vårvärmebölja”. Men det är först när det är Valborg som jag riktigt kan andas ut. Önskar sååå att det vore lite längre varmperiod på våra breddgrader. 🙂 Det skulle faktiskt göra en enorm skillnad (i mitt tycke).
  Kram på dig och välkommen tillbaka!

  1. Hej söta du!
   TACK för dina fina rader, det är just såna här meddelanden som gör mig sååå glad och gör att jag vill hålla på och blogga!
   Tusen tack <3
   Nej denna januari tror jag vi tar och glömmer 🙂 Nu ser vi FRAMÅT och det kommer ju en vår då vi som gillar värmen bättre får det härligt!
   Hoppas du mår fint och tack för att du hälsar på här inne!

   Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *