SÖNDAG & JAG GÖR ADVENT HEMMA

 

Söndag och jag fixar vidare lite hemma 😉

 

Vad gör ni?
Har ni också börjat adventsplanera?

Härligt med lite mer ljus idag! Jag blir så mycket piggare och vill göra mer när ljuset tittar fram.

I dag hänger jag mest hemma också. Känns lite för lugnt vissa stunder, men jag vet ju att veckan blir tokintensiv.

 

 

Muggen från Jonathan Adler brukar många fråga efter när jag visar dem och du hittar den HÄR!

Så snygga att dricka kaffe i eller som här plantera en hyacint i:)

Den HÄR sidan tycker jag var super!
Vilken kul idé att göra sin egen kalender! Här kan du välja din layout och innehåll, vilken toppenjulklapp!

 

Den nya doften från CHLOÉ är fantastisk! Har du doftat på den?
Tips, tips HÄR att shoppa den i julklapp till någon eller till dig själv:)

 

 

Söndagskram!

 

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *