VILL DU BO I ETT VATTENTORN?

 

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

 

God morgon mina sköna!

De här urtjusiga bilderna kanske du redan har sett från ett gammalt vattentorn i Ystad, men jag visar dem här med.
Tycker denna våning är SÅ snygg och tänk att bo så här med världens mest vidunderliga utsikt!

Jag blev väldigt nyfiken i somras när jag var i Ystad och passerade detta vattentorn flera ggr och det lyste sååå mysigt i det. Nyfiken på hur det såg ut där inne och nu ligger det på Hemnet för ynka 7.200 000….;)
Väldigt roligt i alla fall att få se denna flotta våning inifrån och vilket drömläge i underbara Ystad!
Alltså tänk att ligga i det badkaret och kika ut med ett glas bubbel eller sitta och äta en god frukost och titta ut över havet där borta…

 

 

Jag hade nog inrett lite ”på mitt sätt också” 🙂
Exempelvis…

 

 

Gamla vattentornet i vår stad bor jag granne med och har det precis utanför min balkong och vardagsrumsfönster. Det är också privatägt och det har talats om att det skulle byggas en lägenhet där. Hur det ligger till och om det kommer att bli av vet jag inte alls, men visst är det fint? 🙂

 

Jag måste tipsa er om ett par snygga och toppenbra saker också!
* Hos Miinto hittade jag den HÄR snygga kjolen! Tycker den var superfin och mycket användbar i höst. Dessutom är ju leomönster väldigt trendigt just nu 😉
* Finns i helt svart med om du föredrar det och du hittar den HÄR.
Den här modellen på kjol ser man i många butiker och den är snygg med sneakers till just nu och en enkel topp men också med en snygg stövel senare i höst.

* Tipsar om att HÄR hittar du superbra priser nu på olika ansiktsmasker då det är 20% rabatt just nu!

* HÄR hittar du en av mina favoriter

Clarins är också en av mina stora favoriter ( bredvid Exuviance) och den

* HÄR är allt du behöver i form av rengöring, då den rengör på djupet, exfolierar huden och tar bort ALL makeup!
* HÄR är det dunderpris på den nu och den är dryyyyyyyg.

* Cervera har erbjudande nu på kockknivar! Köp två st till ordinarie pris och få den billigaste till 50% HÄR!

 

 

Lite morgontips till er som ni kan kika på.

Skön onsdag nu till er och mitt i veckan redan 😉

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *