ALICE

 

Lilla Alice som flyttat in hos oss sen snart 4 v sen förtjänar minsann ett eget inlägg 😉 Söt som socker är hon det lilla yrvädret och adopterad från katthemmet, vilket känns bra.

Jag tittade först på en hankatt där, men den fina killen verkade vara alldeles för vild för min smak och framför allt för Theodors. Innanför en dörr såg jag lilla Alice som då hette Viktoria för hon hade blivit inlämnad till dem på Viktoriadagen. Hon tittade på mig och jamade och jag kände redan då att hon var nog något för oss:) men jag fick inte ens titta på henne, då ingen veterinär hade kikat på henne än.

Min tanke var att lugna mig då lite med katt och vänta ut den rätta.
Ett par dagar senare fick jag ett samtal och det visade sig att jag kunde komma och kika på Alice om jag ville.
Jag besökte henne och de hade då hunnit att sterilisera henne, vaccinera, chippa, avmaska och veterinärbesikta, vilket var toppenbra!
Jag bestämde mig för att hämta hem henne efter min semestervecka i Skåne och på den vägen är det.
Det har gått toppenbra för Theodor och henne att vänja sig vid varandra och hon har vant sig vid vårt hem.
Hon trivs bra inne och har bara varit ute i koppel än 2 ggr, annars myser hon på balkongen och verkar tycka det är toppen;)

Ingen vet vad denna stackars lilla misse har hört hemma innan… Veterinären trodde att hon är mellan 3-5 år men jag tror snarare 2 år, för hon är rätt busig emellanåt.
De som lämnade in henne från en sommarstuga flera mil från min stad, var hemmahörande i Stockholm och hade tagit hand om henne en tid på sin semester, men kunde inte ta hem henne.
Lilla Alice hade varit enormt skygg för dem i början och det tog en vecka för dem att ens få närma sig henne, men sen blev hon väldigt tillgiven.

Nu är hon sååå kelig och mysig katt!
Äter som en liten häst och är så tillgiven och go.
Tänk så bra det blev för henne ändå till slut och det känns skönt att kunnat hjälpa en liten misse utav alla dem som är utan hem.

Vi lär aldrig få veta var hon funnits innan, man nu är hon VÅR och så mysig katt 😉
Vår underbara Tintin som somnade in den 19 juli kan någon aldrig ersätta, men vi älskar den här lilla damen också nu.

 

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *