SOMMARENS SISTA – LIVET…

 

 

 

Hej ny vecka!

Är det sommarens sista suck nu dessa dagar?

Många tycker det är skönt, det vet jag och jag är lite kluven.
Älskar sommaren men hösten kan vara fin och sommaren härlig men splittrad med allt och alla som far och åker överallt. Hösten är lugnare och med mer rutiner.;)

Tycker i alla fall att det alltid är lite vemodigt när sommaren försvinner och denna sommaren var väldigt speciell på flera sätt…
Varm, varm, varm som många av oss gillat, men i  flera fall alldeles för varm och jobbig för alla djur och äldre människor. Hemskt med torkan med och alla djur som kommer att få åka på slakt tidigare! Hoppas ALLA kommer att köpa svenskt kött nu bara!
Härligt i alla fall med sol varje dag, men jag kan samtidigt känna en stress ibland att man mååååste göra mycket kul och mysigt och allt hemma släpar efter för man orkar inte fixa hemma på samma sätt:)

 

Många härliga saker har hänt i sommar med skön ledighet i Skåne och mycket bad och mys md familj och vänner, men även väldigt sorgliga saker…
Dit räknar jag min misse Tintin 16 år, som jag tvingades säga farväl till i juli och det sorgligaste av allt när min bästa väns barnbarn blev en ängel i juli, endast 2,5 år gammal.
Lilla fina JACK <3
Den ofattbara sorgen går inte att beskriva i ord och jag lider med min drabbade vän och hennes familj <3
Hoppas de ska känna all omtänksamhet och ljus av alla runt om dem och få den styrka de behöver.

 

Nu ser vi snart augustis ände med, men innan dess ska vi ha Stadsfest i staden och den går av stapeln i helgen!
Som jag brukar så roddar jag sponsorvipen och hoppas såklart att den ska bli fin i år med 🙂
Om ni vill så får ni se bilder senare!

Men nu tar vi nya tag och hoppas hösten kommer att bli FIN på alla sätt!
Vi bestämmer det helt enkelt och tankens kraft ni vet…;)

 

 

Fotocred:
Min fina Lisa

 

Adelakram

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Hej var så längesedan jag skrev här hos dig men vill verkligen säga att jag läser och framförallt på IG och uppskattar allt det fina du skriver. Många bloggar jag läser har blivit så likvärdiga eller försvunnit, och även jag har ju liksom slutat blogga. Jag är så sugen ibland på att börja igen men har några tunga saker i livet som gör att jag inte får ta vatten över huvudet, och allt är lite för allvarligt och lite för ångestfyllt för att kunna omsättas i glada inlägg…
    Jag känner lite som du runt sommaren med, det är så vemodigt men ändå så är hösten välkommen. Alltid lika jobbigt med omställningstiden. Men i år känns det som mycket gett massa nya tankar mer än att ha en solig semester 🙂 vad kämpigt de har många människor som ska klara sig för att ge oss av det vi tar för givet ska finnas där, vår mat. kram !

    • Tack fina Camilla för din hälsning och hoppas allt ordnar upp sig för dig och vi får se om du hittar lusten att blogga igen😍😍❤️
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *