SOMMARFEST & BLOMMIGA KLÄNNINGAR

 

 

– Inlägget innehåller reklamlänkar –

 

 

Mitt ibland tråkigheter med min sjuka misse och allt, fast han just idag visar att han mår bättre, vilket jag är SÅ GLAD och TACKSAM för så kan jag visa er lite bilder från en mycket trevlig sommarfest vi hade för någon helg sen!

Jag är såååå enormt tacksam för att det finns djursjukhus även om man ändå kunde önska att det låg närmre och att det hade funnits nattöppna sjukhus på närmre håll. Är så glad att Tintin är hemma igen och att ha verkar återhämta sig, sakta men ändå. Han är enormt trött och medicineras en del nu och får naturligtvis absolut inte gå ut.
Hoppas, hoppas fortfarande att det ska gå vägen och att han kan få ha en fin tid till i livet <3

 

Ett par kära vänner ordnade en makalöst trevlig sommarfest/gardenparty för några lördagar sen, mitt i den sköna sommarvärmen. Vi var ute nästan hela natten och det var magiskt varmt och härligt!
Massa sköna vänner och en vän firades som fyllde jämna år med:)
Fantastisk mat och kylda drycker och sen dansade vi natten lång.

Jag skymtar bara på en bild och jag hade min gulblommiga klänning som många har gillat och jag älskar den!
Finns hos Nelly!

 

Letar du andra blommiga klänningar så har jag hittat en söt blommig HÄR till superpris!

HÄR finns en söt blommig klänning i mild rosa ton.

Makalöst söt röd midsommarklänning hittar du HÄR för endast 500:-

Sen har vi den HÄR DRÖMKLÄNNINGEN! För dyr för mig, men vilken dress!

Mycket söt sommarklänning från VILA! HÄR hittar du den 🙂

 

 

 

 

Jag har kikat på PW/löparskor också för det är något jag skulle behöva förnya så småningom!
HÄR hittar du flera nya snygga sköna modeller.

 

NYA PEGASUS 35 FRÅN NIKE

This post contains adlinks from Adviral

 

 

2 reaktioner på ”SOMMARFEST & BLOMMIGA KLÄNNINGAR

  1. Oh, stackars kissen! Jag vet precis hur det känns! Jag var med min kisse hos veterinären i onsdags då har var lite låg och det visade sig att han har inflammation i en tand. Har fått tid till operation i Växjö om en vecka.
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *