BLOGGEVENTET, MIN TOKIGA RESA DIT & DEN HÄRLIGA HELGEN

Snygga Pernilla med bloggen Inredning & Guldkanter och moi på kvällens middag.

 

 

 

God morgon sunshines! 

 

Jag hoppas du har lite extra tid denna morgon vid frukosten så du hinner med denna bildkavalkad och få höra om allt roligt ( och även tokigt!;))

Min morgon startade hemma i Eksjö med huvudvärk efter en intensiv vecka och jag var tvungen att ta det lugnt på morgonen innan jag åkte iväg. Väl i bilen så hann jag 1 mil (!) innan Polisen tyckte att jag skulle visa körkort och blåsa… 😀 Iväg igen och hinner bara åka 2 mil, då jag sitter i andra tankar och plötsligt inser att det är väldigt lite trafik…närmare bestämt ingen…

Ser ganska långt fram på vägen att det pågår vägarbete och plötsligt befinner jag mig på väldigt skrovlig asfalt med någon konstig beläggning…har inget val än att åka på andra sidan körbanan och åker sakta fram mot en man vid ett vägarbetsfordon. Klickar ner rutan och smilar vackert och undrar om jag verkligen ska köra på denna kletiga vägbana?!  Han säger: ” Lilla gumman, hur kom du hit?” och kliar sig i huvudet.
Jag börjar inse att jag inte får köra här och mina tankar snurrar när jag fattar att jag måste ha kört igenom någon avspärrning…:)
Mannen berättar för mig att vägen är ju avstängd en bra bit bort och jag skrattar och förstår ju varför det var så lugnt på denna annars så trafikerade väg 😀
Oj säger jag, vad gör jag nu? Ska jag åka tillbaka?
Nej han visar mig och pekar att jag ska fortsätta vägen, kruxet är bara att jag tvingas åka förbi ca 34 andra vägarbetsfordon ( ok, liten överdrift men många) med arbetare som ler VÄLDIGT mycket mot mig!

Jag känner mig trygg bakom mina solbrillor och hoppas inte det är någon från min stad där och jobbar…:)
Tar mig förbi och efter någon mer felkörning på en minimal grusväg ( mer som en cykelväg) så når jag äntligen nästa stad. Inser att resan har redan tagit för lång tid, men skrattar för mig själv så jag nästan dör, hur jag lyckades med detta! 😀

Hamnar sen bakom en traktor med släp med glatt råmande kossor som transporterades i ca 20 km i timmen…:)

Väl i väg med fart sen så lyckades jag även ta avfarten mot Stockholm istället för mot Örebro, vilket resulterade i en mil extra sväng innan jag kom rätt. Där fick vi också stå en stund för en olycka som hänt och det var nästan så jag började undra om det var meningen att jag skulle åka?!
Efter detta flöt resan på, men sommarvägar i Sverige består till 80 % av vägarbeten…bara så ni vet!

 

Framme hos underbart härliga Katarina så blev det bubbel och en fantastisk plockbuffé med massa gott som hon fixat! Vilken värdinna hon är<3  Ni har ju sett hennes helt underbara trädgård med poolområdet med? Medelhavet mitt ute bland söta kossor och underbar natur mitt i Sverige!
Här hade vi en såååå härlig dag och jag fick äntligen träffa alla härliga tjejer och dricka massa bubbel, äta god mat, utbyta tankar, dela med oss av erfarenheter, gav och fick tips av varandra gällande bloggande och fotografering, skrattade, berättade om våra liv för varandra med mera med mera… 🙂

 

Det var många fräscha söta tjejer på bloggeventet men den sötaste var tveklöst gosiga fina Sally som är Katarinas westie! Någon läsare trodde att min Theodor var med och att det var han, men den lille herrn var hemma hos min son:) Sally är precis så söt som hon ser ut och också precis så härligt egensinnig och självständig som en liten westie bara kan vara 🙂

 

Här är hela gänget med sköna bloggerskor samlade!
Jag har lånat bilden ifrån Helena!

 

Inredning och Guldkanter,
Helenalindblad1, Annzo68 (Bloggar inte än men har båda instagram!)
Ni är flera som har frågat efter var min kjol och blus kommer ifrån, men det är från förra sommaren och kommer ifrån BikBok.
Jag tipsar om en annan blus och kjol längst ner i inlägget!

Vi njöööööt verkligen av att sitta vid poolkanten och dricka bubbel och svalka oss lite 🙂
Vilken dag! Jag skulle kunna stanna forever!
Ann-Sofie på bilden som heter Annzoo68 på instagram.
Bilden har jag lånat av Tina!

Härliga Annika som kom ända från mitt favoritskåne och Simrishamn! Hon bloggar här med bloggen  GylleboAnnika

 

Härligt sköna och roliga Helena med bloggen Drömhus!

Supertrevliga Nilla!

 

Den härligt fina och smarriga desserten som Katarina bjöd oss på .

 

Ni förstår ju hur mycket vi alla hade att prata om 🙂

Supertrevliga Lena med bloggen Gott för själen

En ny mycket trevlig bekantskap för mig var Tina med bloggen Tina Me
Härligt att lära känna henne med 🙂

Den här sköna bönan Helena är det fart och fläkt runt och hon är så trevlig och rolig!
Hon showade och drog sig inte för att likt Ester Williams dyka i poolen 🙂

Mitt hotellrum och utsikten från mitt fönster var jag mycket nöjd med!
Örebro slott är fantastiskt fint och Elite Stora hotellet som vi bodde på kan jag rekommendera.

 

På hotellet fräschade vi till oss alla och bytte om till kvällens middag.
Här är det Helena och jag som posar 🙂

 

 

Helena och Katarina – vilka pinglor!

 


Under kvällens middag blev det inte så många bilder. Vi hade fullt upp med att prata med varandra och suga ut det bästa av kvällen 🙂

Helena Köhl, Katarina och jag blev kvar sen uppe och pratade bloggsamarbeten, bloggjobb, fotograferingar och annat länge. Mycket givande och roligt!

Ja vilken helg och vilka sköna tjejer!
Jag kom hem från min resa kl 18 och somnade kl 20…som ett barn:)
Då är man nöjd men såååå trött.

 

Den här söta vita somriga blusen hittar du HÄR!

Den här söta kjolen och toppen från Holly & White hos Lindex hittar du HÄR!

 

 

 

Stor Adelakram till er alla!
<3

 

 

 

2 reaktioner på ”BLOGGEVENTET, MIN TOKIGA RESA DIT & DEN HÄRLIGA HELGEN

  1. Jag koooommer och du måste hitta till Småland med!😍🤗
   Ha ha jaaaa herregud! HUR kan man köra igenom en avspärrning!?!🤣🤣
   Skrattar med när jag tänker på det!
   Massa kramar!❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *