BUSNEL ELLER CHIARA FORTI ELLER SPARA ELLER SLÖSA

 

 

God morgon måndag!

 

Ny vecka och nu måste vi ALLA vara galet nöjda över VÅREN och VÄRMEN som har kommit!
Känns som ett smått lyckorus att kunna sitta ute, klä sig tunnare, sola nästippen, lyssna på fåglarna och njuta 🙂
Jag ääääälskar detta väder! Måtte det hålla i sig!

Helgen var fin med lite av varje. AW med vänner & bubbel i fredags, utflykt till landet i lördags, träffa ännu mer vänner, hinna röja i ännu mera skåp, ta första cykelturen med Theodor i cykelkorgen, jobba en sväng och sola lite till;) SÅ ska helgerna vara!

En Busnelkavaj är nog mångas dröm tror jag, men med tanke på det höga priset på de snyggingarna så avstår nog flera…De är ju sanslöst snygga och i superkvalité, ett plagg du har under många år, men många har nog inte råd helt enkelt.
Spara eller slösa, det är frågan 🙂

Jag föll för en ”kopia” som jag tyckte var superfin i en modell liknande busnel och även kvalité ( om än inte såååå fin kvalité såklart;))
Chiara Forti har flera modeller som påminner mycket om den drömmiga Busnelmodellen och det skiljer 4200:- i pris! Ja helt galet kan man tycka, men det är klart…Busnel är en ursnygg klassiker.

 

Hur som helst så valde jag den här ”Sparavarianten” och visst är den fin med?

 

 

 

 

I dag är jag ledig, så jag njuter lite till av värmen och ska nog tokstäda min balkong 🙂

Vårkram
Adela

4 reaktioner på ”BUSNEL ELLER CHIARA FORTI ELLER SPARA ELLER SLÖSA

 1. Tyvärr kan jag inte hålla med dig om kvaliten på chiara forts. Köpte en förra året som blev nopprig direkt så i år fick det bli en busnel eftter lite sparande u året. Hoppas din klarar sig bättre från noppror.

 2. Hej vännen,
  Ja, visst är det härligt att vi fått lite sol och vårvärme <3 Sååååå efterlängtat!
  Jag promenerar så mycket jag kan för att få massa frisk luft och bossta mig så mycket jag bara kan.
  Visst är de fina de från Busnel, en riktig klassiker. Mamma hade plagg från Busnel när vi var i tonåren kommer jag ihåg, tänk att de fått sånt uppsving igen 🙂
  Tack för din fin omtanke till mig. Den värmer så ska du veta <3
  Ta hand om dig!
  Varma kramar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *