SÖTT I JONATHAN ADLER

 

Ganska motsägelsefullt kanske med ett inlägg om lite träning och smoothies till detta, men man måste ju unna sig också! 🙂 Iskallt väder, snö, sol och långpw – då är ju varm choklad med vispgrädde och minimarsmallows ett måste!
I den superfina muggen från Jonathan Adler blir det ju ännu godare 😉

Söndag och vilket lovely väder idag!
Man får verkligen passa på att njuta även om jag jobbar med.

 

Fin söndagskväll och vi ses i morgon 😉

 

 

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

 1. Så gott!!
  En liten fråga, jag har inte fått min vinst. Har du kontakt med dem?

  Kram Malin

  • Nej men har du inte?! Det var dåligt!
   Då ska jag Maila dem direkt och be dem kontakta dig! Det var inte bra… får be om ursäkt å deras vägnar😬
   Jag återkommer t dig med!👍🏻😊

   Ha en fin kväll nu💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *