LJUSBLÅTT!

Ljusblått

 

 

Hej januarimåndag!

 

Back till det ”vanliga livet” nu då eller? 🙂
Ja, för min del så har jag ju jobbat en del emellan alla helger med, men för er som varit lediga länge, så är väl detta första jobbdagen.

Innan det blir vår kan vi ju passa på att drömma lite och ljusblått är en favoritfärg hos mig och särskilt vår och sommar! Har gjort en litet collage med snyggisar och en del är lätta att hitta med ”överkomliga” priser och en del av det kan vara inspiration och hitta liknande:)

De ljusblå bootsen hos HM var slutsålda tyvärr, men jag kunde inte låta bli att ta med de fräschingarna i alla fall.

I kväll är det ledig kväll och givet att kika på Cancergalan på TV 4!
Mys i soffan planeras med ostbricka.;)
Skön måndag vänner!

 

Lace v neck top
205 SEK – hm.com

Cold shoulder-topp 99
105 SEK – hm.com

H&M skinny fit jeans
105 SEK – hm.com

Prada heels stiletto
5 505 SEK – matchesfashion.com

MICHAEL Michael Kors blue cross body purse
1 500 SEK – farfetch.com

N Peal braided scarve
1 315 SEK – modalist.com

Casetify blue iphone case
320 SEK – casetify.com

Kaleos aviator style glasses
1 510 SEK – matchesfashion.com

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *