HAPPY NEW YEAR!

 

 

Jaaaaaa, det önskar jag er verkligen och att det ska bli ett ljust och härligt år!

Det önskar jag för övrigt i hela världen och att den ska lugna ner sig och att Trump & Co och de andra sandlådepojkarna ska hålla sams ”i sin värld” där någon hela tiden måste vara lite tuffare än den andra, hota med lite mer än den andra, på människors bekostnad.
FRED på jorden är väl ändå det som ALLA vi människor vill ha!

Ska gå in i 2018 med en positiv livssyn, det hjälper så mycket och ta vara på tiden.
Tiden blir bara viktigare och viktigare ju äldre man blir, håller ni med?

Med förhoppning om att ett fint år står för dörren och väntar på oss,
så skickar jag en stor NYÅRSKRAM till er alla!

 

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *