VINN TVÅ ST FOTOPOSTERS MED RAMAR FRÅN POSTERSTORE

 

Redan nu har jag en ny fin tävling till er!
Roligt att kunna glädja er mina läsare med lite tidiga julklappar!

I dag kan du vinna två valfria fotoposters hos Posterstore!
Å de har sååå mycket fina posters och ramar.

Har ni sett mina två senaste fototavlor?
Superfina! Den här gången gick jag på Savannen-tema och är supernöjd med mina tavlor!

I dag har DU chansen att vinna 2 st valfria posters ur deras sortiment, förutom kategorin SELECTION, hos Posterstore, tillsammans med ramar!

In och tävla så kanske det blir just DU som vinner och får detta paket hemskickat till dig:)
Utlottningen pågår fram till juldagens kväll, 25/12 kl 18.00
Vinnaren presenteras 26/12!

 

Mysig eftermiddag!

 

 

Adela
  

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

9 Comments

  1. Tävlar gärna igen! Flyttade ju in i ny lgh här för en vecka sen och nya tavlor är bara en punkt av många som står på inköpslistan 😉

  2. Tavlor och vackra bilder fattas här hemma, skäms nästan. Tavlor och lite hyllor på väggarna gör hemmet hemtrevligt och mysigt. Dessutom älskar jag sortimentet som Posterstore har och kan tänka mig både 2 och 5 tavlor.

  3. Hur gör man för att tävla? Jag vill gärna vara med i alla fall! Jag har så kalt och trist på väggarna och de behöver mer liv!

  4. Vill gärna vara med o tävla igen😊 Flyttade till ny lägenhet i oktober o har inte fått upp en enda tavla för jag vill ha nya 😍 Kram

  5. Jag skulle behöva något fint att hänga ovanför soffan i vardagsrummet så jag vill gärna vara med i tävlingen.

  6. Åhh vilken underbar tävling!! Jag är med då jag behöver fylla min vägg med ny inspiration och motivation. Posterstore har svaret! God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *