EN UNDERBAR KLOCKA OCH NU HAR DU CHANSEN ATT VINNA EN LIKADAN!

 

God morgon denna snöiga mysiga luciamorgon!


Snö, kallt och precis som det ska vara innan jul;)

Äntligen som sagt lite snö och jag hade en härlig helg trots jobb med, men hann med att gå på julmarknad, träffat fina vänner och var på en superkul julshow och på söndagskvällen en fantastisk julkonsert!
Puh, men ibland får man ihop det 😉

Idag är jag glad att kunna visa er den makalöst fina klocka som jag har fått hem!
Hexter & Baines har ursnygga klockor i fin kvalité och jag är supernöjd över min snygga. Passar alla tillfällen och är som ett smycke i sig. Gillar den minimalistiska designen som gör den så exklusiv!
De är klassiskt snygga och känns tidlösa (kanske ett kul uttryck när det gäller en klocka;))
Min fina klocka är med mig på handleden vid de flesta tillfällen och den höjer vilken outfit som helst.

 

Jag har också i samarbete med Hexter & Baines nöjet att ha en tävling för er fina läsare, där ni har möjligheten att VINNA en dam- eller herrklocka lagom nu till jul!
Är det inte fantastiskt?
Ta chansen nu att vara med och vinna en fin julklapp till dig själv, dottern, mannen, mamma eller sonen!

TÄVLING

Följ oss på instagram:

hexterandbaines
och

 houseofadela

Skriv en kommentar här vem du skulle vilja ge klockan till;)

Tävlingen pågår fram till söndag 17/12 kl 18.00
Därefter dras vinnaren och presenteras på kvällen:)

Kika in på Hexter & Baines hemsida och se alla fina nyheter!

 

 

 

Tävla på nu vänner och ha en riktigt fin luciamorgon

 

20 reaktioner på ”EN UNDERBAR KLOCKA OCH NU HAR DU CHANSEN ATT VINNA EN LIKADAN!

 1. Följer er nu båda. Vinsten kanske kunde få gå till mig själv, då jag faktiskt fyller 50 18/12. Det är väl ändå en ganska stor dag…

 2. Följer er båda och skulle gärna vilja vinna en klocka till min kära storasyster. Hon ska snart börja jobba efter sin mammaledighet och behöver en snygg klocka att passa tider med nu igen 🙂

 3. Jag skulle faktiskt vilja ge den till mig själv. Jag är sjukskriven sedan ett tag och hjärnan hänger inte med. Det har resulterat i att jag blivit av med min klocka, eller glömt den någonstans. Idag var jag och besökte min arbetsplats, och kom på mig själv med att försöka kolla klockan på min tomma handled, några gånger. Efter jul ska jag börja jobba igen, och en klocka behövs verkligen i skolans miljö.
  Kram

 4. Christina Frisberg
  Verkligen en riktigt vrålsnygg klocka, enkel men elegant 🙂
  Jag skulle ge den till min äldsta dotter Irina som bor i Madrid med sin sambo & lilla son Matias 5 år, i år kommer vi inte att fira Jul & Nyår tillsammans för vi har inte fått ihop det vare sig med ledigheter eller ekonomiskt, då det ju är en rätt dyr historia att resa en hel familj just när resorna är som dyrast, Ja jag kan säga att det ligger en liten längtan inne i moders/mormors hjärtat & svider & gnor så illa, för det är tufft att bo långt från varandra men värst är det just vid Jul. Jag skickar ju ett paket med julklappar till Matias såklart, Men dottern vill jag visa lite extra hur mycket jag älskar henne, det är alldeles för sällan det blir sagt.
  Jag följer er båda & Hoppas så in i bäng på turen 🙂 <3

 5. Supersnygg klocka⏱. Hade faktiskt velat vinna den till mig själv, hade passat perfekt nu när min klocka har lagt av. Håller tummarna ✊🏻

 6. ”Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan ”ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till er,
  jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
  Har länge drömt om en fantastiskt snygg klocka
  och jag skulle verkligen denna skönhet rocka.
  Så exklusiv, så tidlös, så lyxig – jag är kär!
  Det vore verkligen helt fantastiskt om jag vann den här!
  Det ursnygga guldbandet och detta förtrollande vita ur,
  det är min dröm att äga denna klocka så nu hoppas jag bara på tur!

 7. Om turen skulle vara framme skulle jag ge denna super fina klocka till min älskade mamma❤️Hon skulle bli överlycklig!
  Hon tar hand om vår pappa som inte skulle klara sig själv efter cancer och annat elände så det skulle vara så kul att få överraska henne med denna present🎁
  Kram från mig

 8. Åh..Vilken underbar klocka. Den skulle jagå vilja vinna för att g min dotter i julklapp. Det är hon värd
  Hoppas på tur. Kraaaam Inger

 9. Åh så underbart vacker👌
  Den hade varit pricken över i:ET att ge till dottern i julklapp. Hon önskar sig enbart smink o smycken samt mode av klassiska snitt, en liten Helena av stora mått. God jul!

 10. Har nu köpt klart Barnens klappar och skulle vilja ge klockan till mig själv🤗 min guldkant skulle det bli! Önskar dig en fin jul och tack för att du inspirerar 😍

 11. Följer såklart och undrar i mitt stilla sinne om jag kan vara så ego att jag önskar mig en läcker klocka som denna åt mig själv..? 🙂 Och konstaterar snabbt, såklart , det är jag ju värd 🙂 ✨ Sexbarnsmamma som ska ut på arbetsmarknaden och behöver ha koll på tiden, jag avskyr att titta på mobilklockan hela tiden. Sen är det ju så, klockor är så läckra, jag har spanat in den ovan från Hexter & Baines men så kommer ju Julen, då.. 🙂 💞 Det vore verkligen en drömjulklapp❤ Håller tummarna hårt,
  önskar dig en fortsatt fin december,
  kram !

 12. Jag skulle ge klockan till mig själv som uppmuntran efter 1 års sjukskrivning för stress och utmattning och allt som det fört med sig. Nu är jag tillbaka med nytt jobb och nya insikter, redo att t mig an framtiden och allt den har att ge. Det vill jag gärna fira med en snygg klocka <3

 13. Jag skulle vilja ge klockan till min kära mamma som har ställt upp jättemycket för mig när jag flyttade hemifrån tidigare i höstas. Hon är guld värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *