ADVENT SMYGER SIG IN

 

Godmorgon mina sköna!

Massa snö väntas idag till Småland men det förhöjer ju bara adventsstämningen;)
Jag har redan tjuvstartat helt utan dåligt samvete och det gjorde jag redan i helgen.

Julafton ligger på 4 advent i år så det kommer att rusa på snabbt och jag vill njuta NU!
Vill inte stressa och göra allt på en gång, utan här har det kommit fram lite efterhand under helgen och jag är inte riktigt klar än. Skönt med att kunna planera då jag har fullspäckad agenda minst sagt, framöver.
December är alltid så då många vill ha sina hemsidor omgjorda och jag har även en del porträttfamiljefotograferingar och produktfotograferingar att ta tag i.

En liten glimt av min advent hemma i bloggen idag, men en del återstår som ni får se senare;)
Min advent går i lite blågrå toner, silver och lite mässing och i dag ska jag plocka fram mina fina julsaker från Svenskt Tenn och putsa dem;)

 

I kväll är det körövning med Joyvoice igen och det är så kul! Vi ska ju snart sjunga tillsammans med Nässjös Joyvoice innan ett idrottsevenemang i Idrottshallen i Nässjö, så det blir första framträdandet för vår del:)
Jag ska hinna fixa lite mer hemma idag med och snart baka goda saffransbullar.

 

 

 

Mysig snöig onsdag önskar jag er!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

 1. Jag fullkomligt avgudar det lilla svarta bordet du har under den maffiga guldspegeln, ska du någon gång göra dig av med det har du en köpare här.😊Du har så fint, din inredning är levande och inte så tillrättalgd tycker jag. Må så gott! Marika

 2. Vad mysigt du har det som vanligt 🙂 känns som folk allmänt börjar julpynta rejält tidigt numer, men behövs väl mer ljus i detta jäkla mörker Jag hade helst tatt en resa till solen och fly hela julen haha 🙂

  Veckans vackra Instagramhem på bloggen 🙂

  Ha en fin ny vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  • Tack Maria och det har verkligen du med! Känns som ett måste att få in ljuset och myset i mörkret nu😍
   Önskar dig med en skön vecka!
   Kram!😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *