HÖSTEN

 

Om solen alltid skulle skina på hösten skulle jag gilla den ännu mer…;)
Mörkret tilltalar mig inte, men gårdagens väder var helt fantastiskt.

Underbara färger och frost på morgonen, änderna körde spabubblor i ån och löven singlade i luften som snö…

Skön fredag alla!
😉

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *