MEN VILKEN FANTASTISK DAG!

Ytterligare en mycket, mycket trevlig dag i mitt kära Skåne, kan man ha tråkigt här? Nej jag tror inte det 🙂
Startade dagen med frukost i solen på terassen och hotellfrukostar börja ”bli vardag” nu :), hur ska detta gå?!

Efter det så åkte vi direkt ner till ljuvliga, underbara Sandhammaren, superlativen är många när man pratar om den stranden…my o my vilken pärla!
Absolut finaste strand jag någonsin sett! Hörde av många som var där samma kommentar och jag lovar er som inte sett det än, det är helt amazing!
Sol och bad där, även om det badet gick snabbt, för det var kallt kan jag lova. Helt glasklart vatten med den ljuvligaste sand och jag fick nästan en overklighetskänsla.

Efter det åkte jag vidare och stannade till hos härliga Eva som driver Strandbadgårdens B & B och butik.
Nu kommer jag att säga det igen, men det är så vansinnigt mysigt och fint!!
Alltså alla dessa ställen som finns här nere…jag blir smått tokig över alla sköna ställen:)
Eva är en supertrevlig och glad tjej som kommer från Nässjö, nästan mina hemtrakter, så vi fann varandra.
Underbart med alla nya härliga kontakter man knyter här nere!
Vill ni bo mysigt och nära Sandhammaren så ring henne! Kanonställe, jag lovar!

En av Evas två supergosiga frallor! Du möter dem i butiken 🙂

Detta kan jag leva på nu en mörk höst och en kall vinter…vetskapen om att jag kommer tillbaka med, är fin!
Lille Theodor njuter lika mycket som mig och vi hade en superskön dag där!

Sen åkte jag hem och snidade om och besökte mina fina vänner Anders & Birgitta som bor på den tjusigaste av tjusiga hästgårdar utanför Svarte, Ystad, i Balkåkra! Alltid lika kul att träffa dem och vi har alltid så mycket att prata om.
Ni som har följt mig minns nog den fina hästgården där vi bott flera gånger, men nu är den såld och Anders & Birgitta flyttar snart. Jennie min vän som drev ridskola har också flyttat till en egen fin hästgård i Skurup och henne ska jag hälsa på i morgon! 🙂

Jag åkte med Anders & Birgitta in till Ystad och de visade mig deras superfina lägenhet de har köpt och den var helt FAB! Där kommer de att få det så fint och de cyklar ner till Ystad Saltsjöbad inom 10 min.
De överraskade mig med att också visa att de köpt en av de oerhört populära badhytterna precis vid det fina hotellet!
Underbar liten hytt som är en gammal klassiskt populärt inslag i Ystads strand- och badkultur!
Den var så härligt målad med ett porträtt på ”altanen”, som var väldigt finurligt byggd, med tanke på att man bara får ha altan när man är där. Kommunen förbjuder att den finns jämt, så detta var en genialisk idé.
De själva ska låta den få en makeover i deras smak så småningom, men det är härligt att se alla de olikfärgade hytterna och all kreativitet 🙂

Hemma på den fina hästgården bjöd Birgitta på mycket god mat och vi pratade i timmar:)
Det ska bli så roligt att hälsa på dem nästa sommar. Då blir det i Ystad och kanske ett glas vin i badhytten i solnedgången;)

Var tvungen att stanna på hemvägen i Svarte som är ett klart favoritställe och ta en bild på fullmånen som speglade sig i havet i natten…

Nu är det sent igen, dags att sova 🙂
Tacksam för en så härlig dag!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

 1. Men ÅHHHH vad mysigt! Jag va i Skåne typ Österlen och Ystad 2014 och jag ÄLSKADE det helt underbara folk, hus och landskap. Skåne är mer likt Danmark än Sverige tycker jag.

  Hotelltips idag på bloggen:)

  Ha en kanon start på hösten!

  LOVE Maria

  • Ja visst är det mysigt! Håller med dig om allt och trevliga människor!
   Kollar in dina tips och önskar dig med en fin start på hösten!

   Kram!
   A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *