ERIKSBERG, EN GOD HISTORIA FRÅN MÖRKER TILL LJUS – REKLAM

 

Jag har då och då tänkt tanken att: Tänk om jag skulle förlora synen och inte kunna se…
Tanken är svindlande för alla och jag tänker att vad hemskt att inte kunna se sina barn, naturen, vänner, alla foton jag vill ta och se och faktumet att inte kunna se själv hur man ser ut…

 

I Eriksbergs kampanj läggs fokus på att hitta en god historia med människor som hittat det positiva i sitt liv, trots motgångar och man inspireras verkligen av dem!
I denna videon får vi se en mycket fin historia om Ulf som är musiker och hittat sin väg från mörker till ljus.

Väldigt ung, bara 25 år gammal miste han sin syn och blev blind.
Vi är nog många som hade gett upp en hel del där, men Ulf vände sitt liv från mörker till ljus.
Han träffade Marie, som också var synskadad, hans framtida fru. Tillsammans anordnade de musikspelningar i mörker för att finna den totala känslan.
Mitt i all lyckan dog Marie.
Efter en tid bestämde sig Ulf för att fortsätta på den vägen Marie och han startat.
Att aldrig ge upp utan att se ljuset i mörkret.

Ulf driver i dag framgångsrikt Svartklubben, som inte bara med sitt underfundiga namn, är ett populärt ställe där människor får lyssna till musik och äta en bit god mat – i mörker.
Gästerna är lyriska och tycker att det förstärker känslan av både maten och musiken och Ulf är lycklig som nått det han och Marie ville, att vända från mörker till ljus, samtidigt får hans gäster en inblick i hans liv…i mörker.

En sorglig berättelse som vänder till ljus och glädje och ett härligt nytt sätt att servera både mat och musik!

 

Inlägget är i samarbete med Eriksberg

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *