EN DRÖM PÅ ÖSTERLEN

 

 

God morgon tidig onsdag!

Jag har morrat ett par dagar nu när det faktiskt verkar som om min pc har lagt av…nej det är i n t e kul just nu, lagom till sommaren.
Den är mitt arbetsredskap i allra högsta grad med allt hemsidejobb, fotograferingar och bloggen m m .
Jag måste helt enkelt kika efter en ny som passar mig. Just nu sitter jag på lånad dator, men problemet är också att få ut annan ev info ur den.
Som TUR är så har jag (naturligtvis) en extern hårddisk där jag sparat ner allt som anses viktigt.

Bröllopsbilder, dop, porträtt och annat är dessutom sparat på flera ställen:)
Vi får se hur snabbt detta kan gå att lösa och tills dess kanske det blir lite haltande här inne.
Hoppas ni finns här ändå och problemet ska nog snart vara löst!

Kika in i min webshop med som uppdateras efter hand!
Den ska byggas vidare i och just nu hittar ni shopen i mitt förra inlägg, men klickar ni på shoppingväskan i högra kanten så kommer ni också dit 🙂
Har fyllt den med mina favoriter och just nu hittar du somriga härliga sommarklänningar där med!

 

I dag visar jag er dessutom bilder på en av mina DRÖMMAR!
Har ni sett det är helt fantastiska huset och läget på Österlen?!
WOW så fint! Huset är redan sålt, men jag var bara tvungen att spara ner dessa bilder, för det visar min dröm till 100%
Nära Brantevik och inte så långt från mysiga Simrishamn återfinns det och jag gratulerar de nya lyckliga ägarna, vilka ni nu är:)

Hör bara hur ljuvlig beskrivningen var om huset!

”Huset är inspirerat av funktionalismens behärskade formspråk; allt som är obetydligt skalas bort för att ge utrymme åt en ljus och enkel estetik som fokuserar på det som är av verklig betydelse.

Sobra klinkers (med golvvärme), gedigna trägolv, vitputsade väggar, många och stora fönsterglas i både harmonisk samverkan och inspirerande kontrast. Bottenplan rymmer ett stort vardagsrum med storslagen utsikt över landskap och hav, två vilsamt belägna sovrum samt kök och matplats.

Ljus, ljus och åter ljus. Med denna genomgående öppna planlösning och en rikedom av fönster mot många vädersträck blir ljusinsläppen starka och magiska. 

Vill man bada är det bara att ta cykeln och rulla (!) ner till fiskeläget Brantevik. Glöm inte att fika efter badet i Brantevik ty cykelresan tillbaka rullar – uppför. Färsk fisk går det ibland att köpa av fiskarna i hamnen. Perfekt att grilla efter återkomst från alla badäventyr.

Köket är en kombination av sval skandinavisk estetik i kombination med effektiv funktionalism.

”Marbodal”-kök med en köksö i centrum, ”Dovre”-kamin och matplatsen kan även lätt flyttas ut på trädäcket med dess magnifika havsutsikt.

Ibland infinner sig nästan en slags svävande känsla där himlahavet kommer befriande nära.

De nuvarande ägarna har ägnat mycket tid och resurser för att förfina trädgården i harmoni med husets rena estetik. En häck av avenbok i samklang med syren i vitt och violett ackompanjerat av hassel och kastanj.

Körsbärsträdets skira blomblad accentueras mot havsutsiktens blånande horisont. Rosor och pion samsas vänt. Trädgården är välanpassad för din fyrbenta vän med drygt 1200 kvm inhägnad gräsmatta. Här är det bara att vakna, öppna dörren och släppa ut hunden!”

 

Titta och njut! 🙂

Skåne väntar på mig med snart i sommar och jag längtar…!

 

 

 

Fin onsdag vänner!

 

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

6 Comments

  1. Hej,
    Kändes som du valt ut mkt i min smak i webshopen. 🙂 En liten fråga bara; Jag hittar inte köpvillkor. Har du en länk till det? Skulle vilja kolla lite leveranssätt och fraktavgift m.m. Förstår att det är samlade varor från flera ställen (?) men vill veta lite hur det fungerar, för att känna mig trygg om jag ska beställa. Tele/mail dit man kan höra av sig om man undrar ngt runt ordern och så. Tack på förhand! Kram på dig!

    • Köpvillkoren finns hos respektive butik du handlar hos👍🏻☺️ Du betalar tryggt genom Klarna!👍🏻 När du beställer en vara kommer all info upp där om leveranstid m m innan du betalar😀

      Adela🌸🌸

  2. Wow vilket hus och vilket läge. Önskar verkligen att vi kunde bo där också. ÄLSKAR verkligen Skåne. Jag kommer bara dit på en snabbvisit i år och är glad för det lilla, men skulle verkligen velat vara där längre.Inte kul med datastrul. Kram helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *