SOMMAR!

 

Ja äntligen känns det verkligen på riktigt som att det är sommar!
SÅ HÄRLIGT så man blir lite lyrisk:)
När livet var som tyngst i februari, mars med en sjuk Banchy och och hennes bortgång, sjukt trist väder och mörkt, så bestämde jag mig för att NJUTA av sommaren även om det regnar, haglar och åskar! 🙂

Morgonpromenaderna i naturen är så sköna och plocka blommor är balsam för själen, testa det.
Ljuset är det viktigaste känner jag som har svårt för den mörka årstiden.

 

Det finns nog inget finare än nyplockade midommarblomster och varför inte i en champagnekylare? 🙂

Sommar i lägenheten och det är SÅ underbart!

Min oas…här trivs alla!

I år går balkongen i vita och blå toner…så somrigt!

Njöt i solen igår på min balkong på framsidan där jag har kvällssol 🙂

 

Önskar er en fab fredag!

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *