ATT VISA MER BILDER FRÅN ETT BRÖLLOP & FOTOGRAFERINGSTANKAR


Brudens ljuvliga bukett, liggandes på en sliten träbänk vid vattnet,
med ett stenparti bakom.


Hej fina bloggläsare!

I dag får ni se ännu mer från det senaste bröllopet jag fotograferade.
Att jag väljer att visa det ( med brudparets tillåtelse) är att jag tycker de är så enormt fina och naturliga!
 Jag vet att ni är många som tycker det är så kul att få se och att jag delger er mina tankar kring en ex bröllopsfotografering och för att erbjuda min fototjänst, om ni är fler som går i tankar kring bröllop, barndop, porträtt eller fotograferingar i homestylingssyfte.

När jag fotar ett brudpar så är det viktigt att själv vara utvilad och FOKUSERAD! En fotografering måste gå ganska snabbt, ett brudpar har inte så mycket tid på sig innan eller efter en vigsel. Det är viktigt att ändå få till så mycket tid som är möjligt och att du som fotograf har tänkt igenom bilderna i förväg. Jag pratar alltid med paret innan och lyssnar av särskilda önskemål och hur det vill ha det på sin dag. Ställer frågor så du har det hela klart för dig innan om det mesta.
Jag rekar gärna platsen med innan om det är möjligt, allt för min egen trygghet. Man måste vara i god tid innan bröllopet, innan  brudparet och vara noga förberedd med kamera, flera minneskort och den utrustning man behöver. Jag har lite rekvisita hemma med som ex fina paraplyer och lite annat, om det skulle behövas.

Jag fotar alltid några provbilder innan brudparet kommer, som för att ”fota in mig”, kollar av ljuset, inställningar och hitta känslan!
Jag älskar lite personliga bilder och jag vill alltid fånga detaljerna och just ”ögonblicket” som kan vara ex när brudgummen plockar fram ringarna…det ögonblicket kommer inte igen, en fin varm blick paret ger varandra etc… 🙂

Att få paret avslappnade och att glömma bort att jag är med är prio ett!
En del lyckas väldigt bra på egen hand, annars får man hjälpa dem på traven.
De bästa bilderna tar du när de knappt är medvetna om att du knäpper och de härligaste bilderna är när man kan skoja lite med, som ni kommer att se i bilderna längre ner, med hela familjen.
Man får inte vara rädd för att ploja till det och skoja!

Jag levererar alltid bilderna i både färg och svartvitt för att de ska få möjligheten att välja själva.
Vissa foton är SÅ fantastiska i svartvitt och andra inte.

Lite om mina tankar hur jag tänker kring mitt fotande 🙂
Vill du komma i kontakt med mig för fotografering, priser m m så maila mig på

houseofadela@live.se

Samma bild som ovan men i svartvitt...så jättefint det med!

En mycket stilig man väntar på sin brud…

Detaljer som brudens frisyr bakifrån…

Den fantastiska buketten…

Vackra Linda som inte alls vet att jag fotar henne just då…

Älskar själv den här bilden…
Den är kärlek, ”du är min” och vacker…

Detaljer…

Lycka och innerlighet…

Här har de glömt att jag ens är med…;)

Detaljer med barnens namn…underbart!

Att få barn att ibland stå stilla och titta in i kameran kan vara en konst…;)
Det är alltid svårt att fota många på bild, då du måste ha stenkoll på alla samtidigt, för att undvika att någon tittar bort, blinkar, kliar sig i örat osv…;) Roligt med om man kan få barn att stå lite snyggt men ändå avslappnat…det är ju ändå barn:)
Tycker den här bilden är SÅ fin på dem och den minsta killen fick mitt hjärta att smälta! Han var så duktig:) Titta på hans små händer 😉 Som en bukett godingar och de matchar varandra så jättefint i färger på kläderna!

Ögonblicket! ♥

Ett minne för livet att få se när ringarna träs på…♥

LYCKA  med stora bokstäver!

Den här bilden visar att ”nu är det VI!”
Att föreviga den med de vackra ringarna och buketten tycker jag är underbart!

En hel stor härlig och charmig familj!
Lycka i denna bilden med och titta igen på charmtrollet…;)

Den här bilden gillade vi alla!
Tokroliga familjen och massa kärlek! ♥

Skål min älskling!

Detaljbild som är härlig!

TACK till Linda & Jonas!
Ni är verkligen SÅ fina och supermysiga som bilderna visar.

Önskar er en fin dag vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

4 Comments

  1. Fina bilder och den minsta näbben är ju för go’ , så naturlig i sitt omedvetna spex 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *