LET´S TALK – REKLAM

 

Smarta appar finns det ju en uppsjö av, men Läkerol har onekligen tagit sin till ytterligare en nivå tycker jag!
Har ni sett den nya kostnadsfria appen, Let´s talk?
Suveränt tänk när man inte bara gjort det lite enklare för dem som vill lära sig svenska, du får även möjligheten att hitta nya vänner!

Integration är så viktigt i vårt samhälle, att få känna sig delaktig och känna samhörighet.
Då är språket något av det viktigaste! När jag jobbade som jobbcoach kunde jag inte nog trycka på det, till nyanlända, hur viktigt det är att lära sig språket snabbt för att komma in på arbetsmarknaden.
Syftet med appen är att hjälpa dem som behöver öva lite mer på svenska genom att koppla ihop dem med personer som redan pratar svenska.

Genom att skaffa dig en språkvän så hjälper du till endast genom att prata svenska, du ska alltså inte göra något annat, som ex ha kontakt med myndigheter osv, utan bara prata svenska med din nya vän.
Många vill hjälpa till men vet inte riktigt hur?
Men att bara prata lite med någon kan göra stor skillnad! Det behöver inte vara så komplicerat, det kan till och med vara riktigt kul. Bli ihopkopplad utifrån dina intressen. Prata med vem som helst och känn lycka i att hjälpa en annan människa och du kommer att få glädje tillbaka.

Läkerols gamla reklamslogan har vi ju alla hört!
 ”Makes people talk”.
Dags att bevisa det 😉

Inlägget innehåller reklam från Läkerol.

 

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *