TOMT I HUVUDET OCH I HELA MIG…

Bloggen har ekat tom senaste veckan och jag är lika tom…

Min gamla hund är sjuk och kommer inte att klara sig.
Min finaste lilla B och Theodors mamma.
Just nu är vi hemma och hon får kortison den tid som är kvar.
Hur länge det är, vet ingen.
Hon har fått en lungsjukdom som är typisk för just westie, något jag aldrig ens har hört talas om tidigare, det är allt jag orkar skriva om det.
Jag ska samla ihop mig och återkomma snart med något mer uppiggande, men just idag orkar jag inte.

Jag vet att det är livets gång och varje djurägares fruktan, men det är SÅ tufft och ledsamt och jag måste
lära mig acceptera nu.

Varm kram till er för alla hälsningar på Instagram.

En dag i taget…

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

13 Comments

  1. Åh jag förstår precis vad du går igenom. Jag var där för bara några månader sen och det är hemskt, även att jag visste att det inte fanns nåt att göra och vi ville ju inte att han skulle få lida mer vår Chippen. Så många tårar som runnit nerför mina kinder men jag försöker också tänka på alla fina minnen vår vovve gav oss.
    Tänker på dig! Stor kram Suss

  2. Ja jag har saknat dina inlägg. Men nu förstår jag livet kommer emellan som det gör ibland. Tungt för dig har varit med om detsamma. Tänker extra på dig nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *