SÅ SKÖN DAG

Godmorgon tjejer & killar!

Känner mig som en ny människa efter sista dagarnas soooooool och blå himmel!
Om man saknar ljuset redan innan, så blir det ännu mer tydligt när det väl kommer:)
Lägger lätt undan andra saker och vill bara komma ut i det fina vädret.

Alla ♥ dag var en skön dag och jag blev så glad av den här fina buketten jag fick och underbart goda praliner inslagna i guldpapper, så de glömde jag fota:)
Tack!! ♥♥

I går gick vi två promenader, en kort för min fina gamla B som inte orkar mer längre och sen tog Theodor och jag den fina rundan runt sjön här. Underbart skönt i solen och fågelkvitter!
Trötta och nyduschade somnade de som små barn sen;)

Nu jobbar jag vidare hemma idag med flera bloggjobb, hemsidan och mitt inredningsplugg.
Det är verkligen mycket nu så det gäller att planera sina dagar…;)

Vi ses snart igen!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Vad bra att gammelvovven fick vara hemma, medans du och Theodor gick längre. Jag missade de där fina dagarna, men hoppas det kommer fler. Jag har nog inte fattat vad du jobbar med. Gör du också bloggsidor åt andra? Hade ingen aning om det nu är så. Kram Helena

    • Ja hon är ganska skruttig nu min gamla fina vän…jobbigt när de är gamla. Nu går det från ena dagen till den andra, för man vet aldrig hur länge detta kommer att gå.
      Har inte gjort bloggar åt andra men jag gör hemsidor åt företag i mitt egna 🙂 Dock är ju mitt ordinarie jobb inom psykiatrin, sen kör jag mitt egna med fotograferingar, hemsidor, inreder osv:)

      KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *