HELGBRUNCH & EN FRÅGA TILL ER

Hej söndag!

Långfrukost/brunch tillhör ju helgen och det är ju SÅ gott!
Helst äta den ihop med många, eller som denna gången helt ensam och filosofera lite.

Har haft receptet här inne tidigare med och jag vet att ni är många som brukar göra american pancakes, men ni får det här igen för smidighetens skull:) Fantastiskt smarrigt med färska bär till och pudra med lite vanilj- eller florsocker.
Grekisk yoghurt med nötter, bär och lite honung med, sen är du man mätt en längre tid:)

I dag har jag en fråga till er! 
Jag ser att ni är här måååånga via statistiken och det tackar jag mycket för, men kommentarerna är inte många…:)
Vill ni att jag ska skriva om något annat som inte brukar vara med här eller vad tycker ni egentligen om innehållet?
Det är rätt märkligt detta med bloggen vs instagram, för på instagram får nog alla många kommentarer och jag funderar på vad det är som gör att de inte kommer i bloggen?
Tycker ni det är svårare eller rättare sagt ”omständigare” att skriva här? Är bara nyfiken på hur ni ser på det?
Det är ju självklart SÅ mycket roligare att få någon hälsning då och då;)
Jättetacksam om ni kommer med lite feedback idag om vad ni tycker och vad ni helst vill se här inne! 😀

Receptet gäller för 8 st

 • 2 1/2 dl vetemjöl
 • 2 tsk bakpulver
 • 1/2 tsk salt
 • 1 msk strösocker
 • 1 ägg
 • 2 1/2 dl mjölk eller filmjölk
 • 2 msk smör
  Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop ägg, filmjölk och smör-&rapsolja i en bunke. Rör ner de torra ingredienserna. Stek ca 10 cm stora pannkakor på medelvärme i smör- &rapsolja i en stekpanna. När det börjar bildas bubblor på ovansidan är det dags att vända pannkakan. Servera med lönnsirap (om du har), färska bär, pudra med vanij- eller florsocker.

SKÖN SÖNDAG VÄNNER!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

16 Comments

 1. Hej,
  Jag är en av de skyldiga som inte kommenterar och det beror på att jag följer dig via Bloglovin och där har det inte tidigare gått att kommentera, nu gör det ju det men verkar inte som det kommer fram eftersom jag aldrig får några svar från de jag har kommenterat. Jag vet inte om jag har kommenterat till dig via Bloglovin ännu, minns tyvärr inte. Jag följer ju även fler bloggar. Jag tycker Bloglovin är så himla bra men vore ännu bättre om det funkade att kommentera. Tycker du har en jättebra blogg med gott o blandat. Det jag gillar mest med bloggar är när jag kan känna igen mig och när de som bloggar är personliga. Både glada och även eftertänsamma inlägg uppskattas. /Lotta

  • TACk Lotta! Fin kommentar och jag håller med dig att man vill ha båda delarna:) Vet inte om det är struligt via bloglovin? Hoppas inte min gamla blogspotadress spökar där så det är det…får undersöka det!

   Fin kväll och kramar!

 2. Hej Fina!
  Har tänkt på din fråga.
  Tycker din blogg är bra som den är, jag gillar mixen av allt – det blir aldrig långtråkigt.
  Jag lägger lite kommentarer på insta då och då men är dålig på att skriva här på bloggen, varför har jag faktiskt inget svar på. Det är ju inte omständigare att skriva här på bloggen.
  Får bli skärpning helt enkelt.
  En härlig fortsättning på söndagen till Dig
  kram kram

  • Å tack snälla Annette! Vet att du hänger med mig och skriver ofta på insta:)
   Skriv bara när du känner för det, inget tvång:)

   kramar!

 3. Hej. Tycker allt är bra! Det är bara det att det brukar inte gå att skriva för mig, måste göra nåt fel när det ej går att skicka iväg det. Ha en fortsatt trevlig söndag. Kram / Ewa 💕

 4. Hör också till skaran som är dålig på att kommentera men tycker mycket om din blogg!!😊
  Önskar mer ”dagens” dom du hade för några år sen, måste ju inte vara nytt utan olika kombo, tips på enkla sätt att förnya! Annars är bloggen fin som den är, mycket inspo och fina bilder!! Kram från Petra

  • Tack snälla!😊 Ja jag håller med dig att jag har varit riktigt dålig på dagens sista tiden eller t o m året! Måste skärpa mig där för jag gillar också att se olika kombon hos andra😊 Tack för dina synpunkter!😊
   Adelakram

 5. Jag har följt din blogg många år också tycker om blandningen. Har många gånger inspierats av dej. Gillar också som nån annan skrev bilder på dagens outfit. Det behöver inte vara nytt hela tiden utan samma kläder i olika kombinationer går lika bra. Vackert porslin o goda maträtter också trevligt att läsa. Tack för en bra blogg! Kram Maria

 6. Gillar din blogg med mixen av inredning, god mat& dryck, vardag & resor mm.
  Kanske är det lättare att kommentera om man kan kommentera direkt efter att man läst ett nytt inlägg istället för att skrolla tillbaka till inläggets början…
  Bara en liten reflektion 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *