FINA JULIGA TIPS TILL ER!

queen_3_dt

Hej decembermåndag!

Helgen gick fort eller hur? Får lite känslan av att advent bara rasslar till?
Vi vill ju stanna upp lite och njuta med 🙂

Jag har redan köpt lite julklappar och i år tycker jag det känns lätt, för jag har redan kommit på flera bra saker till mina nära och kära. Bra saker som man behöver, någon lite lyxig och någon en överraskning.
Att julshoppa på nätet är ju ett förträffligt sätt att hitta bra klappar på och när man sen kan få sköna rabatter så är ju lyckan gjord! Shoppa hemma i lugn och ro, få hem dem och ta en kväll med julmusik och glögg och slå in fina presenter efter din fantasi;)

Hos Rabatterat.se hittar du mängder med supersköna rabatter!
Jag har valt ut några godbitar till er här nedan, men du kan också klicka in dig på deras sida och hitta många fler.
Nelly är en av mina favoritshoppar där jag alltid hittar massa fint!
Just nu är vi nog alla sugna på att hitta klänningen för julfesten eller nyårsfesten. Jag hittade en hel del att kika på och det är mycket glitter och glamour i vinter. O I like it!! 😉 Ta tillfället i akt att pigga upp vintermörkret och and dress like a queen:)

queen_11_dt

queen_16_dt01-1-tile

Hos Designonline.se finns mängder med fina varumärken för den kräsne.
Här är det inte svårt att fylla på önsklistan!
Vem tackar nej till den en urfin ljusstake från Karen Blixen?
Här skulle jag kunna önska mycket från tomten:)

original-1-tile

För er som fortfarande har mindre barn eller har fått barnbarn så rekommenderar jag Babyshop.se
Så mysigt att se lilla damen trippa runt i en fin klänning från How to kiss a frog på julafton eller lillkillen i en finskjorta från Ralph Lauren;) Varför fanns det inte så mycket fint när mina killar var små? 🙂

p-24917-tile

Något som hör julen till och julklappar tycker jag är att ge bort en doft!
Jag älskar att köpa goda dofter och strössla över de som önskar. Min mamma får alltid en ny doft av mig varje jul, så blir det i år med och den är redan inköpt. Nej hon läser inte bloggen….;)
Klicka in er till Nordicfeel.se, där finner ni sanslöst sköna dofter med sköna priser och med länken hittar du ytterligare rabatter!
Kanske en after shave till mannen? Ett fint rouge till syrran eller ett superschampoo till bästa vännen?
My från Burberry köpte jag själv nyligen och den är helt l j u v l i g!!

Visst är det kul att julshoppa, men också när man kan göra det med rabatter?
Hoppas mina tips kan göra julshoppingen ännu roligare än den redan är:)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

 1. Hej superfint kök / matplats du fått till.
  I år inser jag att butiksdöden står för dörren ,hur E-handel eskalerar. Kanske kan kedjorna överleva,men de enskilda handlarna kommer få det svårt. Så tråkigt med tomma centrum.
  Jag har handlat allt utom 1 julklapp i butik . Det jag har betalat för butiksvarorna har varit billigare än jag har hittat hos någon E-handlare , så nätet är inte alltid billigare som man ofta tror. Ha det gott i julförberedelserna .

  • Tack Eva😊
   Ja jag kan hålla med dig också så till vida att butikerna tar stryk av nätet! Men i många fall kan man i småstäder inte få tag på det man vill ha och då
   är webshoparna super! Plus med för de rabatter de ofta har, men visst är det sorgligt att många butiker blir utkonkurrerade!

   Trevlig kväll☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *