BLÅVITT I MITT KÖK

img_3647

Klassiskt blåvitt är vi många som har fallit för den sista tiden, även jag, i alla fall när det kommer till porslin.
Mest har jag ju fyndat fint blåvitt loppisporslin, men när jag såg den här ursnygga urnan på Huseby julmarknad i deras fina butik, kunde jag inte motstå den!

På plats på mitt köksbord och jag tänker att användningsområdena är många…
Pepparkakor just nu, andra småkakor, med en härlig bukett fräscha blommor i eller bara som den prydnad den är.

Till helgen kommer det att hända något mer spännande hemma…ni ska få se sen 🙂

img_3648 img_3649

I kväll åker bästa Gunilla och jag på julmarknad hos fina P.A.C.T utanför Nässjö!
Mysigt!

Fin onsdag vänner!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Åh, så mysigt med julmarknad. Och vilket fin porslin. Vad nyfiken jag blev nu på vad du kan ha hittat på. 🙂 Ha en fin kväll. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *