ETT DOFTTIPS – CHLOÉ

img_3328

Hej mörka lördag!

Oj nu är det verkligen november med stora bokstäver…det går åt mycket levande ljus och mys för
att överleva den här årstiden:)

Jag har glömt att visa er en fin doft jag köpte för ett tag sen.
Chloé!
Doftbeskrivning:
” En unik doft som är feminin, naturlig och chic. Denna doft tillför sin egen touch och blir därför det nya beroendeframkallande sättet att bära Chloé. Toppnot: En ädel och ljuv ros Hjärtnot: De blommiga doftnyanserna hos rosen Basnot: Rosens sammetslena elegans.”

Ljuvligt fräsch och superfin doft.
Passa på att önska er i julklapp:)

img_3330-tileimg_3336

Tröttmössa på idag för lille Theodor och skägget lite på sne 😉

Ha en riktigt fin lördagskväll!

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Ja idag har vi haft ett riktigt oväder… Kul när man hittar en fin doft som man gillar.
    Tack för din omtanke om Svea, det går bra men hon har letat en del efter honom här hemma. Saknaden efter honom är väldigt stor, jag trodde inte det skulle kännas så jobbigt. Kram Suss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *