HÖSTEN ÄR SÅ SNYGG HOS ELLOS

Höst

 

Hej sent i kvällen tjejer!

Drömma är ju härligt eller hur?
Dessutom inte så dyrt om det stannar vid lite drömmar:)

ELLOS höst är ju helt fantastisk och särskilt när det kommer till inredningsbiten!
Dova, snygga toner tilltalar mig i höst till mitt för övrigt ljusa hem.
Grått, smutsrosa ljunglila, gråblåa toner tillsammans med marmor och guld/mässing som finns med den här säsongen med.
Mitt collage är fyllt av mina favoriter:)

I morgon ska jag höstfixa min balkong och putsa det sista fönstret i våningen …puh…;)

 

Sweet dreams

Dessert plate
235 SEK – ellos.dk

Ello
1 105 SEK – ellos.dk

Ellos vintage home decor
6 250 SEK – ellos.dk

Home decor
520 SEK – ellos.dk

Ellos metal home decor
2 215 SEK – ellos.dk

Ellos poly furniture
11 720 SEK – ellos.dk

Ellos Home Lænestol
13 025 SEK – ellos.dk

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

  1. Håller med dig! Ellos är riktigt bra på inredning! Har köpt många lampor därifrån, bl a.
    Kram och ha en fin dag!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *