OK HÖSTEN ÄR HÄR…

145218929000004_large

…det får vara ok:)

Godmorgon vänner!

Kyliga nätter, morgnar och tidiga kvällar.
Yes, nu är det ett faktum och vi får mysa istället!
Massa tända ljus i spisen igår kväll och gott grönt te från Olof Victors på Österlen och en hel del tjejsnack i mobilen med vänner, en skön kväll.

Överallt hittar man superfina höstnyheter, fast man knappt landat efter sommarens.
Nya kuddar i soffan ex kan ju förvandla vilket rum som helst och den här pläden från Hemtex är ju helt underbar!
Stora pompoms i ändarna eller bollar, vad man nu vill kalla dem, stickad och så mysig.

Nu är det klubbdagar med fram till den 28/9 med hela 25% rabatt och fri frakt!
Fantastiskt bra, för det gör lite pengar om ni vill shoppa.
Tror den skulle trivas i min soffa med;)

145218060000002_large145218060000001_large145218929000003_large

Ha en riktigt skön torsdag nu!

Adelakram

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

2 Comments

 1. Jag älskar ju hösten och japp det kliar ordentligt i klickfingret just nu efter allt snyggt som finns. Har ju ett vardagsrum/arbetsrum som ska inredas plus en hall så snart renoveringen är klar, så jag spanar för fullt. Såklart måste du komma förbi på en fika, eller hellre ett glas vin…….så vi kan sitta lääääänge och bara babbla. Hör bara av dig när du har vägarna förbi vännen. Kramisar Tina

  • Det lovar jag att göra, det skulle vara så mysigt!
   Visst är hösten härlig på sitt sätt, även om jag föredrar sommaren. Sommaren kan dock stressa lite ibland med allt man vill göra:)

   Massa kramar tillbaka!
   Adela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *