MOT GÖTEBORG

IMG_1122

Yes idag sticker jag ner till en hög med vänner i Göteborg och stannar ett par dagar och har en ”minisemester”!
Biljetter till Bruce fixades ju redan tidigt i våras men nu är dagen äntligen här.
Jag har aldrig sett honom innan, men något fascinerar mig med karln som inte nog med att han inte är purung längre, verkar ha energi för tre! Yngsta sonen var självklart nere i helgen och såg honom, han är ett stort fan av honom, eller rättare sagt för att citera honom, ”Människan är inte bara The boss utan en guuuuud” 😉
Hur som helst så ska det bli supertrevligt att dra ner till Göteborg och se detta, träffa massa fina vänner och göra stan med såklart!
Så där kommer min fråga in med…
VAD får jag inte missa i stan?
Ska självklart till Artilleriet och några andra sköna butiker jag känner till, men har ni några mer fina tips?
Shopping, caféer, andra ställen??

Hit me, snälla!! 🙂

IMG_1123shutterstock_1274465121-e1454573473532

Hundvakt är fixad, nya pärlan är tvättad inför färd, solen skiner och jag är ledig några dagar…
Känns SÅ bra!

KRAM till er;)

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

6 Comments

  1. Såg på Insta att du hade en härlig i helg i Göteborg. Spännande att se the Boss!
    Så snygg kavaj!
    Skulle vara väldigt kul att ses när du har tid 🙂 Kram Suss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *