Å DESSA VÅNINGAR…

5

God morgon regniga lördag!

Faktum är att det gör mig inget, jag har precis kommit hem efter nattjobb som är det som gäller nu i sommar, så det är mysigt att sitta här med frukost och tända ljus.  Senare idag väntar en mördeg på att bakas ut, goda små sommarkakor ni vet, som mormor och mamma gjorde:)
Visst ska man väl baka småkakor på sommaren när det regnar? 🙂

Förlorad i alla fina våningar som man hittar på nätet som är till salu. Dock är just denna skönhet numera såld, men lika roligt att visa den ändå. Vilken skönhet!
Med 3,25 m i takhöjd och detaljer som spegeldörrar, takrosetter, stuckatur, profilerade fotlister och vackra brädgolv, så skulle jag stortrivas! I vackra Göteborg ( dit jag för övrigt snart ska åka;)) hittar du den här urfina våningen.
Lycka för den som har köpt den!

Vardagsrummet är målat i en urtjusig grågrön nyans, så flott!
Spännande detta med färger när man målar och åt vilket väderstreck rummet ligger…kan bli så rätt och kan bli så fel om man inte provmålar. Här har färgen i alla fall verkligen kommit till sin rätt! Riktigt snygg ton och det ser så elegant ut.
Ser själv i mitt sovrum hur färgen på den fina lavendelfärgade väggen ändrar färg i olika ljus och jag är så nöjd med den!

HÄR hittar du fler fina våningar till salu hos proffsiga ENTRANCE!

 

1 2 3 4 5267691 5267703 5267717 5267719 5267743 5267745 5267765

Njut av lördagen vänner även om det regnar på er!
Det behövs regn;)

1 reaktion på ”Å DESSA VÅNINGAR…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *