ATT BLI KÄR I HENRY…

IMG_0830

…var inte svårt…inte svårt alls!

Det var en förkrossande kärlek vid första ögonkastet och sen var jag förlorad:)

Denna lilla söta underbaring med mycket spring i benen, vassa tänder och bjäbbigt skall får alla på knä, jag lovar er!
Han är helt enkelt helt UNDERBAR!

Mina fina vänner har blivit med hundvalp och söta Henry kommer minsann från Skåne…klart man är toksnygg då!:)

Hade en ljuvlig dag i lördags och besökte dem i fina Huskvarna där de bor kungligt med en helt vidunderlig utsikt!
Man ser milsvis både Vättern, stan och ängar på landet…det är ju SÅ man ska bo:)

IMG_0786 IMG_0788 IMG_0793 IMG_0795 IMG_0797 IMG_0803 IMG_0806 IMG_0810 IMG_0812 IMG_0823 IMG_0825 IMG_0828

Dags att sova och i morgon är jag ledig och ska skjutsa mamma till sjukhuset.

Önskar er den bästa tisdagen i morgon!;)

Adela

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *