BALKONGEN ÄR SOMMARFIXAD & JAG ÄR SÅ GLAD!

IMG_0714

Godkväll fina vänner!

Nu är äntligen balkongen sommarklar för i år med nya växter, kuddöverdrag och såklart superstädad! 🙂
Ljuvliga hortensior, murgröna, superfina rosor och lavendel som är ett måste tycker jag, blandat med några nya krukor och stenar från underbara Svarte strand i Skåne!
Kuddfodralen i vitt, cremerosa och blått kommer ifrån Ellos.

Jag är nöjd och vi får se om det går att sommarfynda en loungegrupp senare i sommar, men jag är lite kräsen med vad jag vill ha…;)

Entrén med den lilla balkongen på framsidan är också klar och där har jag även planterat lite kryddor…så mysigt att gå och plocka in till köket.
Hoppas ni hittar lite inspiration bland bilderna;)

Här sitter en glad tjej och myser när jag igår fick ett mycket trevligt mail från trendrum.se!
Jag blev verkligen GLAD, smickrad och sååå tacksam,  men också peppad att jobba vidare med bloggen på bästa sätt!

Hej H A!
Fram till oktober i år kommer vi att fråga våra kunder, läsare och följare vilken de tycker är Sveriges bästa inredningsbloggare, vilken sajt de söker sig till för inspiration & idéer för olika inredningsstilar.

Vi vill lyfta fram de inredningsbloggare som våra läsare och följare tycker är bäst så vi har bett dem nominera sin favorit. Vi är glada att berätta att du är en av de tio nominerade för april!

Så här kommer det att gå till:
Klicka på länken HÄR

april-2016-10-basta-inredningsbloggarna

 

IMG_0712 IMG_0717 IMG_0718 IMG_0720 IMG_0721 IMG_0726 IMG_0729 IMG_0730 IMG_0731 IMG_0732 IMG_0736 IMG_0739

Godnatt från en nöjd Adela 😉

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

3 Comments

  1. Så fint du har gjort, helt underbart och inspirerande. Vilken fin utmärkelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *