EN FINFIN RABATT TILL ER HOS UNDERBARA HOOKS HERRGÅRD!

IMG_0335

Hallå mina bästa läsare och jag hoppas ni har en skön fredag!

En intensiv vecka är slut och gårdagskvällen tillbringade jag på Spakarps fina plantskola på en tjejkväll och fotade åt ägaren och sen susade jag vidare till grannstaden och grattade min fina vän Kattis som fyller år i morgon:)

 

Den här helgen står som tomt blad och det ska bli SÅ skönt att göra vad som faller mig/oss in!:)
Våningen är städad, jag har jobbat färdigt för veckan och lämnat skolan, en mumsig kaka är bakad, vädret ska bli skönt utlovas det och ikväll ska jag nog umgås med lite vänner ute;)

I dag har jag ett fantastiskt fint erbjudande till er också!
Underbara Hooks Herrgård erbjuder ER mina fina House of Adela-läsare hela 15% rabatt när ni bokar ett SPA-paket fr o m NU och med ankomst innan den 16 augusti!
Erbjudandet gäller på nya bokningar och i mån av plats.

Uppge koden
houseofadela
vid bokning.

Fr o m v 26 har Hooks Herrgård ett eget sommarerbjudande och detta kan ni kombinera med ”houseofadela”-erbjudandet och får då dubbla rabatter:)
Toppen eller hur?

Observera att erbjudankoden gäller ett SPA-paket, alltså inte enbart om du vill boka dagspa.

Nu önskar jag er en Lovely fredag och in och boka SPA-paket nu!
Vi åker själva dit i juni igen! 😉

IMG_0355

IMG_0361-tile

IMG_0362

IMG_0349-tile

IMG_0401IMG_0296

IMG_0313

houseofadela

Det är jag som är Heléna Adela och tjejen bakom House of Adela. Livsnjutare som älskar att hitta små glittriga ögonblick i vardagen och fånga dem! Mitt liv är fotografering och inredning, dvs det är en stor bit i mitt liv och jag tänker nästan allt i bilder. Har också sedan barnsben älskat inredning och har svårt att kika in i ett rum, utan att tänka på hur jag skulle vilja inreda det;) Att fotografera, skriva och blogga om det man tycker mycket om, är fantastiskt. Varmt välkommen hit till mig och min värld! Mail: houseofadela@live.se

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *